Skip to main content
Zdravko Čolić

GDE STE, RIBE, STIG'O ČOLA! Zdravko vam na svoj ROĐENDAN poklanja NOVU pesmu i spot! (VIDEO)

Foto: Promo/Aleksandar Kerekeš Keky
I muziku i tekst je napisao Momčilo Bajagić Bajaga.

Legendarni Zdravko Čolić je danas, na svoj 66. rođendan, publiku obradovao novom pesmom i spotom "Mala". Kompletan autor i muzike i teksta je Čolin stari saradnik Momčilo Bajagić Bajaga. 

BIO JE PEVAČ SA DUŠOM... Preminula legenda čiji hitovi ostaju ZA SVA VREMENA! (VIDEO)

Aranžman je delo Nikše Bratoša, a režiju je kao i u nekoliko prethodnih spotova, Čolić poverio Aleksandru Kerekešu Kekiju, čija je zamisao da se emocija ove lepršave letnje pesme dočara kroz jednu romantičnu i zavodljivu filmsku priču.

JOŠ UVEK SE KAJE: Čola je ODBIO ovu legendarnu pesmu, a ona je postala ogroman HIT! (VIDEO)

Zajedno sa ekipom saradnika, Zdravko je nedavno boravio na vrlo zanimljivim lokacijama, gotovo neprepoznatljivim i za same stanovnike Crne Gore, a spot je snimljen u dva dana sa više od 30 sati materijala. Od Opštine Kotor do Bara, preko Skadarskog jezera, na šest različitih lokacija zabeležene su čari i lepote starih primorskih ulica i predivnih zdanja. 

Zdravko Čolić
Foto: Promo/Aleksandar Kerekeš Keky

- Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pesmu i spot publici. U planu je da petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pesma koju predstavljamo. Radio sam je sa dugogodišnjim saradnicima - istakao je Čolić.

- Glumici Jeleni Gavrilović poverena je glavna uloga ’Male’, kako sama pesma i nosi naziv. Ona će vas povesti u jednu laganu romantičnu priču, koju deli sa modelom Bojanom Karasom. U igri zavođenja, Jelena glumi mladu divu čije se snimanje filma odvija u jednom primorskom, ribarskom mestu. Uloga hladne i pomalo nedostupne dive, koja vešto lovi pogled mladog ribara ne krijući zaintrigiranost, učinila je ovu priču veoma zanimljivom - otkrio je reditelj Kerekeš. 

Uživajte u pesmi i spotu: 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
21 Beograd