fbpx
Skip to main content
policija

GLEDALI SMRTI U OČI Trogodišnji sin je vrištao vezan za sedište, dok su roditelji pevači POKUŠAVALI DA GA IZVUKU

Foto: Srbija Danas
Mnoge naše poznate ličnosti preživele su saobraćajne nesreće koje su ostavile dubok trag na njihovoj duši.

Bračni par Nikolina Kovač i Saša Kapor doživeli su saobraćajnu nesreću pre dve godine kada su se u mestu Drinjača, kod Zvornika, survali u Drinu dok je u kolima bio i njihov sin Nikolaj. Nesreća se dogodila kada je Kapor pokušao da izbegne sudar sa kombijem koji je prešao u njegovu traku.

Ribari su im odmah pritekli u pomoć i zatekli stravičan prizor - maleni Nikolaj je vrištao vezan za svoje sedište, dok su mama i tata pokušavali da ga izvuku. Srećom, prozor je bio otvoren, pa je Saša supruzi stavio sina u krilo, a potom ga je ona kroz prozor dobacila spasiocima. Njih dvoje su uspeli da se izvuku iz automobila i doplivali su do obale. Pevač je istakao da je ova nesreća ostavila velike posledice na njih.

Pročitajte i:

nikolina-kovac,-sasa-kapor
Foto: Srbija Danas

- Zahvalni smo bogu što smo živi i zdravi. Nikolina je posle tog perioda imala strah od vožnje, dok sam ja morao nekako da ostanem pribran, ali svaki put kada sam ulazio u automobil suočavao sam se sa ozbiljnim strahovima. To je bilo teško prebroditi. Kad bi mi nekao išao u susret, instinktivno bih se pomerao u desnu stranu, a ta moja reakcija je trajala dugo. Srećom, ostavio sam taj period iza sebe - ispričao je Saša Kapor.

Svom silinom u banderu Helena Topalović, ćerka popularnog pevača Milana Topalovića je prošle godine u septembru doživela saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori i to dok se vozila sa svojom tetkom koja je upravljala vozilom. Kiša je padala ceo dan, a one su na kolima imale letnje gume.

- Sve je bilo kao u akcionim filmovima.  Okretale smo se na putu, izbegle smo jednu banderu, pa smo upale u suprotnu traku i onda se mojom stranom zakucale u drugu banderu - rekla je Helena Topalović.  Nakon svega auto je ostao oštećen, a ona je imala nekoliko modrica na telu.

- Gledala sam smrt u oči! - ispričala je tada Helena Topalović.

Mislila sam da je bomba!

Danijela Vranić se u martu 2015. našla u lančanom sudaru na Novom Beogradu kada se sudarila sa četiri automobila. Put je bio klizav zbog kiše, a u trenutku sudara ona je pomislila da je pukla bomba zbog čega je preživela veliki stres.

- To je toliko puklo da nisam znala šta se u trenutku desilo. Vozila sam normalno i odjednom je nastao haos. Kao bomba! Mislim da sam izgubila svest na trenutak jer nisam znala šta se dešava. Bila sam vezana, jer da nisam, bez obzira na to što nisam vozila velikom brzinom, polomila bih ruke i glavom bih udarila u šoferku. Pojas je spas! Ništa ne može da zameni ljudski život. Ne mogu opisati taj šok. Ugruvana sam i rasekla sam usnu - ispričala je pevačica Danijela Vranić.

Danijela Vranić
Foto: Srbija Danas

Udarali smo po tunelu

Pevačica Milica Pavlović je 2010. godine doživela saobraćajnu nesreću nakon čega je imala dve operacije. Ona se nesreće gotovo i ne seća.

- Vozio je verenik moje drugarice iz Švajcarske. Valjda je dao preveliko ubrzanje, ne sećam se. Ja sam sedela iza suvozača i pričala sam sa drugaricom tako da se i dan danas ne sećam šta se dogodilo. Samo se sećam da sam čula jak zvuk udarca i udarali smo u tunelu levo – desno - ispričala je Milica jednom prilikom. Ona je imala dve operacije, a borila se i sa strahom.

Milica Pavlović
Milica Pavlović
Foto: Srbija Danas

- Imala sam dve godine nakon nesreće jako veliki strah. Dve operacije. Nije lako izaći normalan iz svega toga. Sada već posle nastupa mogu da se zavalim u automobil i da spavam - rekla je Milica Pavlović.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19