fbpx
Skip to main content
Megan Markl, Princ Hari

GLUMI SIROTINJU! Megan Markl uhvaćena u još jednoj RUŽNOJ laži!

Foto: Profimedia
Sram je bilo!

Nakon što su izazvali pometnju intervjuom kojeg su dali Opri Vinfri, Hari i Megan Markl ponovo su se našli pod lupom i to zbog sumnje da Markl priprema teren za izgradnju političke karijere na lažima.

OGLASIO SE REDITELJ KOJEG JE BOLDVIN UPUCAO - Nakon što ga je HOLIVUDSKA ZVEZDA ranila, evo šta je rekao

OGLASIO SE REDITELJ KOJEG JE BOLDVIN UPUCAO - Nakon što ga je HOLIVUDSKA ZVEZDA ranila, evo šta je rekao

Megan je nedavno uputila pismo portparolu američkog kongresa, Nensi Pelosi, i članu Senata Čaku Sameru u kojem kroz 1.030 reči opisuje svoje teško detinjstvo. U pismu navodi da je odrastala na salati čija je cena iznosila pet dolara i da je njena porodica prolazila kroz teška vremena. Povod je bila njena želja za uvođenjem plaćenog odsustva za roditelje.

Megan Markl
Megan Markl
Foto: Profimedia

Ono što je mnogima zasmetalo je upravo detalj o životu na salati i teškom detinjstvu. Jer, Megan je pohađala uglednu holivudsku privatnu školu koju joj je otac plaćao 16 hiljada dolara mesečno. Uz to, njen otac osvojio je na lutriji 750 hiljada dolara kad je Megan imala devet godina.

Uz to, iako često naglašava da je dete razvedenih roditelja, Megan ne govori da su joj otac i majka bili u odličnim odnosima uprkos razvodu.

Kraljevski komentator i bivši urednik lista "Who&Who", Ričard Ficvilijams, komentarisao je i sam sliku koju Megan pokušava da usadi u javnosti.

“Priča da je jela salatu od pet dolara i da je njena porodica prolazila kroz teškoće je pokušaj povezivanja sa porodicama koje jedva plaćaju svoje račune. Ljudi koji žele da se domognu fotelje koriste ovakve primere, i videćemo kako će to proći, jer je njen otac bio jedan od najboljih holivudskih direktora rasvete. Njena porodica je bila otuđena kao što je i sad ona od kraljevske porodice. Problem na koji se fokusirala je poprilično bitan, ali mnogi će prepoznati njeno nemilosrdno ponašanje i to je nešto na čemu mora da radi ako želi da izađe na izbore”, prenosi Dejli Mejl.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
4 Beograd