Skip to main content
Music Week festival

GORELO UŠĆE: 100.000 posetilaca drugog dana Music Week-a

Foto: LCF Media
Spektakl koji Ušće ne pamti!

Tako se ukratko može opisati drugo veče beogradskog Music Week festivala. Sto hiljada posetilaca okupilo se sinoć na Ušću, na nastupima najvećih domaćih i regionalnih muzičkih zvezda.

Miljenik publike svih generacija, Hari Mata Hari, sjajnim nastupom otvorio je drugo festivalsko veče. Fenomenalna Nina Badrić, svojim pop hitovima oduševila je beogradsku publiku, a nakon nje je nastupila Lepa Brena.

Brena
Brena
Foto: Skymusic by Live Production

Koncert za pamćenje najveće zvezde Balkana počeo je spektakularnim vatrometom, i trajao dva sata. Najveći hitovi od 80-ih do danas orili su se Ušćem, a publika je pevala u glas sa Brenom.

Aca Lukas oborio je s nogu festivalsku publiku fenomenalnim nastupom i neposrednim i ležernim kontaktom s fanovima, baš onako kako se od njega i očekivalo. 

Lukas
Lukas
Foto: Skymusic by Live Production

Darko Lazić, koji je pre koncerta izjavio da ima jaku tremu, savladao je strah i svojim emotivnim nastupom koji je trajao do ranih jutarnjih časova, zatvorio drugo veče Music Weeka.

Poslednji dan festivala, 25. avgust, rezervisan je prevashodno za trep i pop zvuk. Nakon Angelline, čiji nastup počinje u 20h, na scenu stupa trep kraljica regiona, Senidah, u 20.35h. Posle nje, od 21:15h očekuje se nastup Sare Jo, a zatim i Katarine Grujić od 22h. Jedan od trenutno najpopularnijih producenata i hitmejkera, Coby, nastupa od 22:40h, a nakon njega na stejdž stupaju regionalne zvezde Buba Corelli i Jala Brat. Za spektakularno zatvaranje Music Week-a zadužena je Maya Berović, čiji nastup počinje u 1:10h.

Lukas i Lazić
Lukas i Lazić
Foto: Skymusic by Live Production

Ulaz je slobodan uz besplatnu mobilnu aplikaciju Keep App, koja se može skinuti sa Google Play i App Store-a. Skinuta aplikacija služi kao besplatna ulaznica.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd