fbpx
Skip to main content
aleksandra-prijovic,-filip-zivojinovic

GROM IZ VEDRA NEBA! Raskidaju Filip i Prijovićka?! Ali zašto, ZAŠTO? Zbog NJE?! Ne, nemoguće...

Foto: Srbija Danas
Žestoka svađa, a onda...

Aleksandra Prijović je imala žestoku svađu sa svojim dečkom Filipom Živojinovićem. Brenin pastorak ubeđivao je, navodno, pevačicu da proda svoj stan u Beogradu i preseli se u luksuznu kuću porodice Živojinović na Bežanijskoj kosi, zbog čega se ona jako naljutila. 

PRETRES U ZADRUZI! Svi učesnici ISTERANI NAPOLJE, potpuna PANIKA, a sve zbog OVOGA! (VIDEO)

Prema pisanju Kurira, to je čak moglo da ih košta raskida. Folkerka se požalila prijateljima da Bobin sin insistira na selidbi, iako zna njen stav o tome. 

OVO MALO KO ZNA: Legendarni Čola se u inostranstvu predstavljao OVIM IMENOM!

- Aleksandri je više muka od spekulacija da živi na Brenin račun, a opštepoznato je da je jedna od najplaćenijih "Grandovih" pevačica i da ima mnogo posla. Kada bi se uselila u vilu, ne bi uspela da se opere od raznoraznih priča. Ona je u toj kući uvek dobrodošla i često je tamo, ali odavno je Filipu dala do znanja da ne želi da se iseli iz svog stana - priča izvor Kurira. 

Lepa Brena
Lepa Brena
Foto: Srbija Danas

On dodaje: 

- Filip je samo želeo da budu svi zajedno jer se dobro slažu. Aleksandru je naljutilo što je on uporan u tome i maltene je prisiljava, jer joj svakodnevno govori "A šta misliš da ipak počnemo da živimo kod mojih?". Brena je na Aleksandrinoj strani. I ona smatra da devojka poput nje treba da bude samostalna, a da u njenu kuću s koferima može doći u bilo koje doba dana i noći. 

Izvor ističe da je par nedavno "zaratio" kao nikad do sad: 

- Toliko su se svađali da je, na kraju, svako otišao na svoju stranu i nisu se čuli dva dana. Filip odavvno zna njenu odluku, ali mislim da je namerno provocira. U svakom slučaju, među njima je sad sve u redu.

aleksandra prijović
Foto: Srbija Danas

Videćemo da li je to primirje na duže, ili možemo da očekujemo nove varnice ako Filipu opet "dune"... 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
33 Beograd