fbpx
Skip to main content
d

Halid Bešlić konačno otvorio srce o najtežim danima: Pet godina je bilo crno za njega, ali i za mnoge druge

Foto: Youtube Printscreen/Halid Beslic
Ikona muzičke scene ovih prostora.

Halid Bešlić spreman je za solistički koncert koji će 8. maja održati u Sava centru. Pevač, koji je u saobraćajki pre deset godina izbegao smrt za dlaku, kaže da je tada izgubio oko, ali je dobio pluća. U intervjuu sarajevski pevač govori o detinjstvu, druženju s kolegama, a na početku razgovora je otkrio kako izgleda jedan njegov dan.

- Probudim se, popijem kafu i polako odem do svoje pumpe i motela. Obavezno pročitam dnevnu štampu i onda vreme provodim sa svojom porodicom. Sad iščekujem beogradski koncert, kojem se radujem. Iskreno da vam kažem, nema potrebe za dodatnom vežbom jer to je moj teren. Repertoar je spreman, ja sam i više nego uzbuđen i jedva čekam kontakt sa publikom.

Mirjana Karanović napravila SKANDAL! Šta je, novinari?! Hoćete S*SU da vam pokažem?(FOTO)

Halid Bešlić
Foto: Srbija Danas

Po čemu danas pamtite detinstvo?

- Uh, to je bilo pre 60 godina. Drugo je to vreme bilo. Siromašnije nego danas, ali srećnije se živelo. Zadovoljni smo bili sitnicama. Sećam se da me je jedna čokolada obradovala. Tada nije bilo da li je neko bogat ili siromašan, svi smo bili jednaki.

Marija Šerifović uputila najlepšu izjavu ljubavi: "Da me Bog pita šta sam uradila sa svojim životom..."

Jeste li kopali njive i čuvali stoku?

- Radio sam sve poslove. Imali smo krave za potrebe kuće. Sa zadovoljstvom i merakom sam to radio.

PROŽIVLJAVA PAKAO: Nataša i dalje ne može da ZABORAVI, pokušavaju da je IZVUKU IZ PSHIČKE KRIZE!

Kada ste bili najsrećniji?

- Imao sam dosta lepih trenutaka u životu. Moja ljubav iz detinjstva je muzika i u njoj sam uspeo. Najsrećniji sam bio kad sam se oženio, dobio sina i sad unuke. Nesrećan sam bio samo za vreme rata. Pet godina života mi je skratilo to vreme. 

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ RASPLAKALA JAVNOST - To mi je velika želja, ali teško da će se ostvariti...

Ipak, saobraćajna nesreća iz koje ste ostali hendikepirani na neki način promenila vam je život. 

- Svaki dan prolazim pored mesta na kojem sam doživeo nesreću. Stalno pomislim da li je nešto moglo da se promeni. Imam posledice što ne vidim na oko, ali ostalo sam sanirao. Vreme brzo prolazi, stižu me godine, refleksi zatupljuju. Voleo bih da se to nije desilo, a možda je to i dobro jer otada sam prestao da pušim i to je vrlo dobro za moju karijeru. Kad su me odvezli u bolnicu i stavili u veštačku komu, dobio sam vodu u plućima. Imao sam loš imunitet. Nastala je borba za moj život. Izgubio sam jedno oko, ali sam dobio pluća kad su mi izbacili svu tu vodu.

SNEŽANA SAVIĆ: RTS zarađuje od repriza "Boljeg života", a nas glumce neće da isplate!

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd