fbpx
Skip to main content
d

Halid je tada izgubio oko u nesreći, ali je jedno sačuvao - SVOJ GLAS! Ipak je to najbitnije, tvrdi pevač

Foto: Youtube Printscreen/Halid Beslic
Saobraćaj ga mogao koštati života...

Popularni bosanski folk pevač Halid Bešlić pred veliki koncert u Zagrebu za hrvatske medije je otkrio da mu nije važno što je u saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao izgubio oko, već da mu je važno što je sačuvao glas, od kog i živi.

SKANDAL! Poznati srpski pevač se poljubio sa muškarcem?! (FOTO)

Halid Bešlić
Foto: Srbija Danas

Naime, folker je 2009. godine nakon udesa imao sedmočasovnu operaciju lica, a lekari nisu uspeli da mu spasu desno oko. Bešlić, koji se priprema za nastup u Hrvatskoj za Dan zaljubljenih, medijima je otkrio kako je tekao njegov oporavak nakon hirurške intervencije.

- Kad sam se probudio iz kome, znao sam da mi je glas u redu. Jedan dan sam išao na oporvak u Fojnicu i Duško Kuliš mi je s kumom došao u posetu i otišli smo kod njega kući u Kiseljak. Duško je seo za klavir i ja sam zapevao. Svi smo pustili suzu - prisetio se čuveni muzičar za Jutarnji.hr.

NAMRGOĐENA I LJUTA! Ovako Anastasija Ražnatović izgleda kada je BESNA, a ovo je RAZLOG! (FOTO)

Halid Bešlić
Foto: Srbija Danas

Halid je otkrio da je nakon svega što mu se desilo počeo ozbiljno da razmišlja o budućnosti, pa je pre nekoliko godina u okolini Sarajeva otvorio motel i benzinsku pumpu.

- Moraš misliti unapred jer masa mojih kolega nema posla, ne mogu živeti od muzike, a dobri su pevači, ali nisu imali sreće da opstanu. Iz tog razloga sam se okrenuo biznisu. Priznajem, ceo život sam drobro zarađivao, a nikako nisam mogao sačuvati pare - zaključio je pevač.

SEĆATE LI SE RENI? Seksi Bugarka žarila i palila Srbijom, a sada je... O, Gospode! Šta joj se dogodilo? (FOTO)

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Light snow
-4 Beograd