fbpx
Skip to main content
Hari Mata Hari

HARI MATA HARI PRIPREMA SPEKTAKL: Koncerti za dame i zaljubljene! Stare i nove pesme ljubavi! FOTO)

Foto: Srbija Danas
Održana je konferencija za medije.

Povodom dva predstojeća koncerta Harija Mata Harija, danas je održana konferencija za medije u Centru Sava.

Prisutnim novinarima obratili su se Hari Varešanović i predstavnici Music Star Production-a.

ZA SVE DAME I ZALJUBLJENE: Hari Mata Hari priprema UŽIVANJE svojoj publici

Hari Mata Hari
Foto: Srbija Danas

Hari Mata Hari održaće solistički koncert 14. 02. 2017. godine u Novom Sadu u velikoj dvorani Spens-a. Romantični hitovi i izvanredan nastup koji Hari obećava dolaze na prazik  svih koji su zaljubljeni ili su ljubitelji vina. Dan žena 08. 03. 2017. godine pripadnice lepšeg pola mogu proslaviti uz Harija u Sava Centru u Beogradu.

BIĆE ROMANTIKE U 2017: "Hari Mata Hari" stiže u Beograd i Novi Sad! (VIDEO)

Osim brojnih nastupa na teritoriji cele bivše Jugoslavije, Hari Mata Hari nikada nije imao problem da napuni koncerte u Beogradu i Novom Sadu. 

Hari Mata Hari
Foto: Srbija Danas

Varešanović je priznao da se posebno raduje svakom svom nastupu u Beogradu i da su njegove prve pesme nastale zahvaljujući ljubavi prema ovom gradu i njegovim stanovnicama.

TOP RIBA I FRAJER: Ovo su deca Hari Mata Harija (FOTO)

Publika  će moći da  uživa u pesmama koje su obeležile 30 godina duge karijere Hari Mata Harija. Pesme "Kad dođe oktobar", "17 ti je godina", "Svi moji drumovi", "Volio bi da te ne volim", "Što je bilo ,bilo je", Strah me da te volim", "Otkud' ti ko sudbina", "Prsten i zlatni lanac", "Ja ne pijem ","Znam priču o sreći" su hitovi koji su obeležili jugoslovensku scenu. Koncerti u Novom Sadu i Beogradu  će biti prilika da pored starih hitova Hari promoviše i nove pesme sa poslednjeg albuma "Ćilim"

HAOS ZA KRAJ: Uroš se postideo, Hari Varešanović POBESNEO!

Na pitanje zašto su nastupi zakazani za 14. februar i 8. mart, Hari je dao objašnjenje da su to dani ljubavi i žena, upravo ono o čemu on najviše peva, tako da datumi koncerata nisu slučajni.

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd