fbpx
Skip to main content
lepa brena

HELIKOPTEROM JE PRENELI U BOLNICU: Lepa Brena otkrila sve o svojim zdravstvenim problemima!

Foto: Srbija Danas
Plašila se za svoj život...

O dokumentarcu Lepe Brene se i dalje priča, a ona je u njemu izostavila priču o problemima sa zdravljem. Tokom karijere imala je tešku upalu sinusa koje je morala da operiše i zbog toga danas tako priča.

IMATI PA NEMATI: Saša Popović progovorio o najtežem životnom periodu - Brena i Boba su mi...

Lepa Brena ima specifičan glas, a otkrila je da nije uvek bilo tako. Naime, ona je imala ozbiljnih problema sa sinusima, a nakon operacije govori kroz nos. Kada je rađen scenario za dokumentarac o njenom životu, karijeri i porodici, u poslednjem trenutku je izbacila delove gde je trebalo da opiše dva teška zdravstvena stanja zbog kojih je mogla i da napusti muzičku scenu.

BROJKA BOLI GLAVA! Zavrteće vam se kad čujete KOLIKO će Jovana i Srđan zarađivati posle TRANSFERA GODINE

Lepa Brena
Lepa Brena
Foto: Srbija Danas

- Kako mi zdravstveno stanje nije bilo ugroženo? Nisam stigla to da opišem u dokumentarcu. Radili smo hale i sportske dvorane u kojima nije bilo mazuta, tada je krenula velika ekonomska kriza. Hale uopšte nisu imale grejanje. Morali smo da tražimo da bar koliko toliko upale grejanje. Međutim, oni su mislili da će se zagrejati zato što ima mnogo ljudi. Uvek sam nastupala u nekim suknjicama. Sećam se jedne godine da sam imala stravičnu upalu sinusa koja mi je ostala hronična i zbog koje i danas imam takav glas kao da govorim kroz nos - otkrila je Brena detalje za koje javnost nikada nije znala i dodala.

HULIGAN? Devojka Miloša Bikovića otkrila KAKAV je on u privatnom životu!

lepa-brena
Foto: Srbija Danas

- Nekako sam uspela da otpevam jedan koncert, na drugom sam kolabirala, pala na sceni. Helikopterom su me preneli u Novi Sad direktno u bolnicu, sećam se da su mi radili rendgenski pregled gde su mi ustanovili da imam gnojnu upalu sinusa. To je bilo toliko stravičan bol da sam dobijala infuziju non-stop. Imala sam tolike bolove da nisam mogla da otvorim oči, svetlost nisam mogla da vidim. Plašila sam se tada da imam rak u glavi ili da imam neko teže oboljenje. Toliko je bilo katastrofalno da sam se plašila da li ću preživeti - iskrena je pevačica.

"MAMA ĆE UMRETI": Jelena otkrila njihovu morbidnu šalu - Duško plaši ćerku o Karleušinoj SMRTI!

lepa brena
Foto: Srbija Danas

Kako tada nisu postojale društvene mreže, publika nije verovala da je bolesna, pa je iz tog razloga jednom prilikom na scenu izašla u bademantilu i sa doktorom.

- Drugi put se desilo da sam isto tako bila stravično bolesna, imali smo problem, niko nije verovao da sam se razbolela. Jako mi je bilo loše, do te mere da sam mislila da je kraj. Onda smo napravili krevet u autobusu. Pod temperaturom od 40 stepeni obukla sam bademantil, izašla na scenu u prepunoj hali. Tada je došao doktor sa mnom i rekao da ne možemo da održimo koncert. To su bile tako neke neverovatne priče. Problema je bilo stalno, dešavalo mi se da su mi se kostimi raspadali posle dva koncerta - izjavila je Brena za Blic.

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd