fbpx
Skip to main content
lepa lukic

HITNO PREVEZENA U BOLNICU: Lepoj Lukić nakon pljačke OSLABILO srce

Foto: Srbija Danas
Organizam joj totalno iscrpljen.

Pevačici Lepoj Lukić je pre dva dana pozlilo u porodičnom domu i zahvaljujući brzoj intervenciji lekara je izbegla infarkt.

- Sve se odigralo veoma brzo jer je Lepu probudio jak bol u grudima. Osetila je kako joj lupa srce i odmah je pozvala Hitnu pomoć. Lekari su brzo došli i izmerili joj pritisak, koji je bio izuzetno visok. Kako se ona istovremeno žalila na jak bol u grudima, a lekari nisu uspeli da joj spuste pritisak ni nakon injekcija, odmah su je vozilom Hitne pomoći odvezli u bolnicu. Sumnjali su da je srce ugroženo i da joj preti infarkt. Lepa je čitavu noć provela na ispitivanjima i na infuziji, kroz koju su joj davali lekove. Sreća je da su lekari brzo reagovali i sprečili da dođe do ozbiljnije situacije - kaže izvor blizak Lepi Lukić.

lepa lukic
Foto: Srbija Danas

- Lepa je kod kuće, izašla je iz bolnice i malo se bolje oseća. Trenutno se odmara. Mora mnogo da odmara. Pije terapiju koju joj je lekar prepisao i polako se oporavlja. Trebaće joj vremena, nije joj, kao ni nama, bilo baš svejedno kada je problem nastao, ali biće bolje. Lekar joj je naredio strogo mirovanje, čega se i pridržava, pa zato sa vama ne može da razgovara - rekla je pevačicina prijateljica.

- Skočio joj je pritisak puno i žalila se na jake bolove u plećki. Lekari su sve ispitali i napisali joj terpiju. Lepa je preživela ogroman stres, kao što znate. Obijena joj je kuća, sve je to bilo veoma stresno za nju, ona je to veoma teško podnela. Nije to lako prebroditi. Nije uspevala posle toga da nađe mir noću i sve ovo se desilo zbog toga jer joj se skupio stres. Ali biće sve u redu, ona se sada pridržava svega što je lekar rekao - kaže za "Alo" prijateljica Lepe Lukić.

LOPOVI NEMAJU MILOSTI! Lepa Lukić ponovo pokradena?

Dve prijateljice se ne odvajaju od pevačice ovih dana kako bi joj pomogle sa svim. Lekari su zahtevali da Lepa miruje jer je nakon pljačke i koncerata koje je održala potpuno iscrpela organizam, što joj je dodatno oslabilo srce.

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd