fbpx
Skip to main content
Ljuba Perućica, Iva Štrljić i Šako Polumenta

HVALA VAM: Poznati čestitali četvrti rođendan Srbiji Danas (VIDEO)

Foto: Srbija Danas
Lepe reči.

Kada smo 24. aprila 2014. postali deo medijskog neba Srbije imali smo samo jednu misiju - da stvorimo onlajn prostor u kome će čitaoci lako i brzo moći da pronađu sve informacije o dešavanjima u Srbiji i svetu. 

Danas slavimo četvrti rođendan, a brojne poznate osobe uputile su nam divne čestitke. Mi im se zahvaljujemo, a sve lepe stvari koje su nam poručili želimo i njima.

Poverenje koje nam svakodnevno ukazujete inspiriše nas da konstantno prevazilazimo sami sebe. 

Bilo je potrebno mnogo odricanja i energije, da bismo danas ponosno mogli da kažemo da zauzimamo značajno mesto u medijskoj slici Srbije, svesni da pored ponosa zbog prepoznavanja truda koji smo uložili, ova činjenica donosi i mnogo odgovornosti.

Upravo je to razlog koji svakog jutra pokreće naš tim od 50 novinara da pronađu načine da što relevantnije, pouzdanije i kreativnije predstave sve aktuelnosti iz zemlje i sveta. Zbog toga smo zahvalni svakom članu našeg tima koji pri svakom dolasku u redakciju, koja je odavno za sve nas druga kuća, daje svoj maksimum.

Zbog toga današnji dan nije samo naš, on pripada i vama koji činite našu svakodnevicu i dajete nam entuzijazam i energiju da iznova budemo bolji.

Zato želimo da se zahvalimo - na poverenju, na reakcijama, komentarima i podršci koja traje već četiri godine.

Naša misija ostaje ista - i u narednom periodu smo tu da svakoga od vas informišemo, zabavimo i pobrinemo se da zajedno dočekujemo buduće rođendane.

Živeli!

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
7 Beograd