fbpx
Skip to main content
Vesna Dedić

I SAD MI SE RUKE TRESU! Vesna Dedić progovorila o patnji i NAJTEŽIM trenucima u životu!

Foto: Srbija Danas
Borbena žena.

Vesna Dedić, autorka kultne emisije “Balkanskom ulicom” na RTS-u i spisateljica otkrila je detalje iz privatnog života. Njena sreća ima pet slova - Lenka, a svaki trenutak proveden sa ćerkom daje joj vetar u leđa. Srećna i zadovoljna, Dedićeva korača kako Balkanskom ulicom tako i drugim ulicama Beograda, a porodica i prijatelji su uvek utočište kada joj je najteže.

vesna-dedic
Foto: Srbija Danas

Vesna je progovorila i o jednom od najbolnijih perioda - razvodu braka. 

- Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju, jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak. Drugačije je kada je žena ostavljena ili prevarena. Tada taj bol, kao što kaže junakinja “Seti se naše ljubavi”, sprži sve u ženi. Eto, ja sam pobegla na vreme i vreme je pokazalo da je to bio moj najmudriji potez u životu - kaže Dedićeva za Pulsonline.

Ona je otkrila i da je brak najlepša od svih institucija, dok traje ljubav.

- Kada ljubav i poštovanje nestanu, brak je robija na koju neki ljudi sebe osude doživotno, a neki pobegnu, makar i plivajući kroz baru punu krokodila. Ja se sigurno više nikad neću udavati. Toliko sam se nakupila straha zbog posledica koje sam imala posle potpisivanja bračnog zaveta da danas i kada potpisujem neki poslovni ugovor, meni ruka zadrhti - iskrena je Dedićeva. 

Ona je napomenula i da je mnogo patila u ljubavi, bar dvadeset puta, i da je verovala za svakog da će biti pravi i jedini. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
-1 Beograd