fbpx
Skip to main content
Dara Bubamara u žiriju Pinkovih zvezda

I TO USRED EMISIJE: Dara Bubamara dala OTKAZ u PZ! (VIDEO)

Foto: TV Pink printscreen/Pinkove zvezde
Oštro...

Dara Bubamara je u svom stilu prokomentarisala nastup Marijane Kankaraš (24) iz Bara i Anastazije Mitrović (20) iz Niša u "Pinkovim zvezdama". U jednom trenutku, dok su one pevale, ona je spustila stolicu i tada je pokrenuta priča o njenom otkazu iz žirija.

Obe takmičarke nisu dobile dobre kritike, a posebno je bio oštar harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš.

- Pa što opet štikle, profesorka? - odmah je prokomentarisala Zorica, osvrćućući se na prošli krug kada je takmičarka morala da se izuje. Zatim je zapevala prvo pesmu "A što ćemo ljubav kriti" Silvane Amenulić, pa pesmu "Robinja" od Lepe Brene, dok se Anastazija odlučila prvo za "Nevinost" od Cece, pa za "Plači zemljo" od Dragane Mirković.

SKUPO BRE! Daru Bubamaru suđenje u Pinkovim Zvezdama sinoć koštalo 700 EVRA! (VIDEO)

Kako se Dara slučajno spustila na kraju druge pesme, Kalinić se našalio na taj račun.

- Dara dala otkaz - dobacio je voditelj.

- Za prvu kandidatkinju imao sam uvek najbolje mišljenje, međutim danas bih rekao da nije dobar odabir pesama. I malo je eksperimentisala više nego što treba. Što se kandidatkinje broj dva tiče, ona je na svakom mestu davala jednu finu notu, peskovitu, a i trilerski i načinski je bila savim dobra, ali nije imala snage, da ne kažem ono što bi Dara rekla - objasnio je Šaban, istakavši da su obe bile "korektne".

Dara Bubamara u žiriju Pinkovih zvezda
Foto: Youtube Printscreen/RTV Pink Official

- Misliš da nema mu.a - morala je da kaže Dara.

- Profesorka, ti si divna, toliko se vidi da uživaš kad pevaš. Prva pesma mi se nije dopala, imala si dosta propusta, a druga je bila super. Što se tiče druge devojke, stvarno nije imala snage ni u prvoj ni u drugoj pesmi, ali mi je nekako bila mnogo slađa i više mi se dopala od profesorke -rekla je Dara.

- Što se tiče profesorke, ovo je najgore pojavljivanje od početka. Prva pesma je promašaj potpuni, druga je trebalo da bude prva, ali nije bilo na nivou profesorke. Što se Anastazije tiče, Cecina pesma ti je legla i sva si se dala u njoj, a u drugoj sam mislila da ćeš ti izdahnuti dete - objasnila je Zorica i primetila da je druga takmičarka smršala, što se odrazilo i na snagu njenog pevanja.

- Zato ja neću da smršam - našalila se na kraju Brunclikova.

- Što ste izabrali ovu pesmu prvu? Znate li vi, profesorice, gde ste došli. Ovo su "Pinkove zvezde", a ne "prvi glas Srbije i Crne Gore". Zamislite, profesorice, odete u klub u jedan sat i krenete ovu pesmu da pevate. Što se tiče ove pesme, tu ne sme neke improvizacije da bude, zna se kako treba da se peva. Još gore ako ste muzički tako pismeni - ne smete to da menjate. Vi dobro znate kako to treba da se otpeva - bio je oštar Kemiš, dok je za drugu devojku isto imao zamerke, ali mnogo manje.

Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Brunclik u Pinkovim zvezdama
Foto: TV Pink printscreen/Pinkove zvezde

- Nemam ja sad šta mnogo tu da filozofiram sem da kažem da mene profesorka uvek iznenadi. To što je ona spojila ja ne mogu ni da zamislim to što je u njenoj glavi, jer "Robinja" definitivno nije pesma za takmičenje - rekla je Maja.

Na kraju je žiri jednoglasno odlučio da direktno dalje prođe Anastazija.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
18 Beograd