fbpx
Skip to main content
Sara Mišel Gelar

Imala je 16 kad je glumila u čuvenoj seriji - "Govorilo se da ne sme da bude sam u sobi sa mnom" (FOTO)

Foto: Youtube printscreen/McMojo
Nove optužbe.

Nakon što je glumica Harisma Karpenter, najpoznatija po ulozi Kordelije Čejs u serijama "Bafi, ubica vampira" i "Anđeo", optužila režisera i producenta Džosa Vedona da ju je zlostavljao, oglasila se i njena koleginica iz serije Mišel Tračtenberg.

"Na setu je postojalo pravilo. Izreka. On više nikad ne sme da bude sam u sobi sa Mišel", napisala je Tračtenbergova, koja je u seriji glumila 2002. i 2003. godine kad je imala tek 16 godina. 

"Sad sam dovoljno hrabra kao 35-godišnjakinja... Da ovo objavim. Jer ovo mora da se zna. Kao tinejdžerka. Uz njegovo neprikladno ponašanje... Vrlo. Neprikladno. Pa sad ljudi znaju što je Džos uradio. Ovo je poslednji komentar koji ću dati na ovo", napisala je na svom Instagramu i podelila objavu Sare Mišel Gelar o tome kako ne želi da se njeno ime povezuje sa Džosom Vedonom. 

Karizma Karpenter je u objavi na društvenim mrežama napisala da je Vedon "zloupotrebljavao svoju moć u brojnim prilikama" i da je stvorio "neprijateljsko i toksično okruženje" na setovima. 

Navodno ju je nazivao debelom dok je bila u četvrtom mesecu trudnoće, ispitivao je hoće li da zadrži bebu, a zatim joj dao otkaz kada se porodila. 

"Gotovo dvadeset godina držala sam jezik za zubima i smišljala izgovore za određene događaje zbog kojih sam traumatizovana do današnjeg dana", započela je svoju objavu glumica. 

U nastavku je navela da su joj "uznemirujući incidenti" izazvali "hronično fizičko stanje s kojim mora da živi".

  

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd