fbpx
Skip to main content
d`

Isplivali erotski detalji o violinisti Stefanu Milenkoviću, srpskom pevaču i njihovim "nadmetanjima"! CAREVI

Foto: Youtube Printscreen/eduTV
Kako?!

Ivan Gavrilović i violinista Stefan Milenković pravili su orgije sredinom devedesetih u jednom stanu u centru Beograda.

Denser, koji je u to vreme bio na vrhuncu popularnosti, bio je omiljen među devojkama, a on nije hteo da propusti priliku da uživa u svemu tome. Tako je Gavrilović, prema sopstvenom priznanju, 1995. iznajmio stan preko puta kluba "Trezor" koji mu je služio za druženje sa devojkama.

Goca Lazarević nakon SAOBRAĆAJKE - Doživela sam RASPAD sistema!

ivan-gavrilovic
Foto: Srbija Danas

OGREŠIO SE O KĆER TARU: Rasta nije ispoštovao obećanje! (FOTO)

Prava faca

- Mi smo se takmičili u obaranju rekorda ko će biti sa više devojaka za jednu noć ili istovremeno. Ja sam jednom, kada sam bio u Leskovcu, bio sa četiri devojke odjednom. A tek kad je izašla pesma "Hoću s tobom da đuskam", tada je nastala ludnica. Svaki dan sam pravio orgije. Morao sam da iznajmim stan specijalno za te namene - kaže Ivan i priseća se susreta sa Stefanom:

- Jednog dana u toj zgradi sretnem našeg čuvenog violinistu Stefana Milenkovića. Bio je neviđena faca, lep kao anđeo. Pitam ga otkud on tu, a on mi kaže: "Idem kod bake". Rekoh: "Ma kakva baka, daj da te uvedem u moj stan da te vide devojke, odmah će da padnu na tebe." I tako je i bilo. Devojke su skočile na njega, spopale ga, on se nije branio. Neću da pričam detalje, nije lepo (smeh). Posle je često dolazio u moj stan na orgije i zabavu. Lagao je roditelje da ide kod bake (smeh). Prvo smo gledali malo spotove, onda se napijemo, pa "udri brigu na veselje" - priča Gavrilović.

ESTETSKA KOREKCIJA: Lice Katarine Grujić je potpuno izmenjeno! (FOTO)

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
6 Beograd