fbpx
Skip to main content
Ivan Milinković Legende

Ivan Milinković ODLAZI iz grupe Legende: Muzika u NOVOM ruhu

Foto: Ivan Radosavljevic Shume
Okrenuo novi list.

Jedan od najcenjenijih muških vokala na estradnoj sceni, Ivan Milinković, ovih dana otpočeo je samostalnu muzičku karijeru. Posle dugogodišnje saradnje sa grupom Legende, Ivan je odlučio da napravi ,,muzički iskorak” i publiku obraduje sa dve samostalne numere. 

NAJS*KSI SRPKINJA otišla u teretanu - tamo je nastao SNIMAK koji muškarcima ODUZIMA DAH! (VIDEO)

Prva pesma ,, Ibar ust’o protiv brega“, urađena je u saradnji sa Dejanom Petrovićem i Big Bendom na muziku Dragana Nikolića, tekst Ivana Karaklića, uz aranžman Peđe Stojkovića. Tradicija, autentičan spot i prepoznatljiva boja glasa, vrlo brzo su pobrali simpatije publike.

- Moram priznati da je posle toliko godina rada sa grupom Legende veliki izazov i hrabrost krenuti u solo muzički projekat. Volim izazove, muzika je uvek inspiracija. Želim da sve emocije koje muzika u meni budi, kroz različite žanrove, podelim sa publikom - dodaje Ivan za portal ,,Srbija danas”.

Ivan Milinković Legende
Foto: Ivan Radosavljevic Shume

Muzičke inovacije, Ivan uvodi kroz saradnju sa tvorcima velikih hitova, Dušanom Bačićem i Bojanom Dragojevićem. Pesma ,,Svenuće dunje”, rađena je ciljano kao moderna verzija sevdaha, kao pop numera obojena zvucima harmonike.

- Ovih dana, promovišem obe numere i sa mojim timom osluškujem reakcije publike. U narednom periodu spremam još mnogo iznenađenja, a publika je ta koja će dati poslednji sud - zaključuje Ivan. 

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
18 Beograd