Skip to main content
Demi Mur

IZGUBILA TLO POD NOGAMA! Demi Mur progovorila o KRAHU KARIJERE!

Foto: Profimedia
Svi su je blatili!

Holivudska glumica Demi Mur je u avgustu kratko boravila u Beogradu i tom prilikom dala intervju u kojem je pričala o svojoj novoj ulozi, ali i nekim ličnim bitkama.

Demi Mur je kroz Beograd prošla kao duh, ali za razliku od Džulije Roberts, koja je bežala od medija, Demi je pristala na intervju u kom je govorila o svom životu i novom projektu. U drami “Zaslepljeni”, Demi igra Suzan koja nakon hapšenja muža zbog umešanosti u korupciju dobija kaznu društvenokorisnog rada u domu za osobe sa oštećenim vidom. Tada upoznaje pisca Bila (Alek Boldvin), koji je tu na rehabilitaciji, i započinju romansu, ali se sve zakomplikuje kada se u Suzanin život ponovo vrati njen muž (Dilan Mekdermot).

Demi Mur
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

- Tumačim lik žene čiji život spolja izgleda sjajno, naoko ima sve. Međutim, u jednom trenutku se sve ruši i ona gubi tlo pod nogama, identitet, osećaj za pravac u životu. Izgubila je kompas i sve kreće u lošem smeru. Na kraju ispada da je to njen spas - otkrila je Demi.

Priča njene junakinje Suzan je drugačija, ali istovremeno slična njenoj jer je Demi preturila puno toga preko glave, od prilično nestabilnog detinjstva, titule najplaćenije glumice Holivuda, pa do neslavnog kraha karijere.

- Oh, nekako su svi imali svojih pet minuta da opletu po meni. Bilo je i onih koji su bili fini prema meni, dosta onih u*ranih, pa opet finih i tako ukrug. Ali takav je život, i ja sam to prihvatila. Više ne čitam kritike, one mi nisu prioritet niti su potvrda onog što vredi u mom životu - priča Demi.

Demi Mur
Foto: Profimedia

I, kako kaže, "sve se bolje oseća u svojoj koži".

- To je kao neka prećutna razmena sa prirodom. Kako starite, gravitacija dosta uzima, ali zato vi dobijate priliku da sebe bolje shvatite, upoznate i prigrlite, a to je nešto čega se nikada ne bih odrekla. Ne shvatam zašto žene lažu o godinama. Probaću neku novu kremu naravno, ali nisam ekstremista kada je nega u pitanju - ispričala je Demi.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd