fbpx
Skip to main content
andrija milošević

IZOBLIČIO SE! Poznatom srpskom glumcu UGROŽENO zdravlje - IZGLEDA JEZIVO!

Foto: Youtube Printscreen/_Red Dragon_
ŠOK!

Glumac Andrija Milošević ima ozbiljnih problema, a zbog upale sinusa mu je nateklo lice. On ističe da je privatan život zanemario zbog posla i da će ubuduće zdravije živeti i baviti se sportom.

- Izobličio sam se. Imam upalu sinusa i verujte mi, nisam ni za šta - rekao je Andrija. 

(R)evolucija u lizing ponudi: Sa topSERVICE i Gratis Class uslugama Porsche Mobility na tržište donosi novine

Na pitanje da li je turbulentniji način života koji vodi zbog posla zapravo kriv za narušavanje zdravlja, odgovorio je sledeće:

- Moj najveći porok je posao. Ja se najviše tu dajem. Znam da bi trebalo manje da radim i više da uživam. Tek sada sam shvatio da treba da kreiram sebi život tako da što više vremena provedem da sebi ugodim. Baviću se više sportom, zdravije ću živeti i treba mi malo više slobodnog vrmena. Mislim da čovek treba da proživi život uz neke bliske ljude i da ne juri stalno za nečim. Shvatio sam da ponekad treba tražiti sreću i u onome što imam pored sebe - istakao je Milošević.

OVO JE SKRIVAO: Sa kosom do ramena i 65 kila - Andriju Miloševića ovakvog NISTE videli! (FOTO)

Na ovako veliku promenu odlučio se najpre zbog toga kako bi više ugodio sebi.

- Ja svoj posao volim, radim ga od 16. godine. Meni je posao ušao u krv. Poslednje tri godine maltene nisam imao slobodan dan. Sve sam izdržao, ali to nije dobro, košta. Treba nekad čovek da nauči da uživa u nekim uspesima i u odborima. Sada se baziram da napravim neki balans u životu, vreme je - iskren je glumac.

U pravljenju balansa pomaže mu i verenica, koleginica Aleksandra Tomić. Ipak, kaže da još uvek ne zna kada će ozvaničiti vezu pred oltarom.

- Normalno je kod nas da te roditelji i prijatelji i svi okolo i svi živi pitaju za svadbu. Mene svi živi pitaju, ali ja ne mogu da dam tačan odgovor. 

POKAZAO SVE! Ovoga se muškarci stide, ali ne i Andrija Milošević! (FOTO)

Na pitanje zašto nema konkretak odgovor, kroz smeh je odgovorio:

- Ima dosta meteorologije, zavisi i od useva. Dosta zavisi od toga kako će mi roditi ove godine - bio je iskren Andrija. 

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd