fbpx
Skip to main content
Izvorinka Milošević

IZDAHNULA MI JE NA RUKAMA! Naša pevačica doživela OGROMNU TRAGEDIJU - Umrla mi je BEBA! Imala je TUMOR...

Foto: Youtube printscreen/Zvezde Granda Specijal
Priča koja je potresla sve!

Pevačica narodne muzike, Izvorinka Milošević, otvorila je dušu i progovorila o teškom periodu života koji je na nju ostavio veliki trag.

Pre četrnaest godina izgubila je za samo šest meseci majku, oca, brata, a pre sedam godina i bivšeg supruga Mišu Blama, s kojim ima sina Davida. Nedavno joj je na rukama uginuo i kućni ljubimac, mala maltezerka, zbog čega je u emisiji i zaplakala. Zvala ju je Beba, a ona joj je bila svetla tačka u periodu kada je sve bilo crno.

NE IGNORIŠITE IH: Ovo su sigurni simptomi DEPRESIJE, poznata doktorka otkriva kako da ih sprečite!

NE IGNORIŠITE IH: Ovo su sigurni simptomi DEPRESIJE, poznata doktorka otkriva kako da ih sprečite!

TRENUTAK PRE SMRTI: Objavljena poslednja fotografija snimateljke koju je ubio Alek Boldvin (FOTO)

TRENUTAK PRE SMRTI: Objavljena poslednja fotografija snimateljke koju je ubio Alek Boldvin (FOTO)

ĆERKA ŽELJKA ŠAŠIĆA OPERISALA NOS! Skinula flastere, a kada je videla ŠTA SU JOJ URADILI - zanemela je! (FOTO)

ĆERKA ŽELJKA ŠAŠIĆA OPERISALA NOS! Skinula flastere, a kada je videla ŠTA SU JOJ URADILI - zanemela je! (FOTO)

Izvorinka Milošević
Foto: Youtube printscreen/Grand Magazin Tv Grand

- Pre 14 godina su mi za šest meseci otišli mama, tata i brat. Cela porodica. Ona je meni bila više od kučeta, više od ljubimca. Mi smo prebrodili najteže trenutke. Kad ti ode mama i tata u roku od šest meseci, a posle toga čuješ da ti je umro brat od otkazivanja bubrega, onda imaš samo dva načina kako da se izvučeš. To je da snažno kažeš: 'Čekaj, da li moj sin, pošto već nema oca (i on je preminuo, Miša Blam) ne zaslužuje da nema ni majku?'. Ne! I ja sam onda uzela Bebu. Moja kuca maltezerka je meni značila sve. I onda meni veterinar kaže da moja kuca ima sarkom. Mi smo nemoćni. Izdahnula je na mojim rukama i otišla. I onda paradoks... - plakala je pevačica, pa nastavila.

Izvorinka Milošević
Foto: Youtube printscreen/Grand Magazin Tv Grand

- Ovo ću samo sada da kažem i više nikada neću da pričam o tome... Dan pre toga je moja kuca izdahnula, a sutradan, spletom okolnosti, bilo je venčanje mog sina. To je bilo planirano dugo, a ova koma s mojom kucom je trajala samo deset dana. Sutradan sam morala da se resetujem, da podignem glavu i nasmejem se, srce mi je bilo raskomadano, ali sam se sabrala i otišla na Davidovo venčanje, jer je zaslužio da ima nasmejanu majku. Uspela sam da se savladam, a onda je sve to prošlo i ušla sam u kuću i nije imao ko da me dočeka (David živi sa suprugom). Ovo će razumeti samo oni koji su imali i koji vole žvotinje i znaju šta znači bezrezervna ljubav prema kuci. Kuče je nešto posebno, ume da ti se zalepi za grudi, da ti uđe u krvotok - dodala je u emisiji "Grand magazin".

- Ljudi misle 'Bože, šta ova žena ovoliko'... Ali to sam ja. Ja ću plakati za njom i dalje, ali vreme će verovatno učiniti svoje. Ovo je vreme radosti zbog Davida, mog jedinca koji zaslužuje svu sreću ovog sveta, i tuge što me napustila moja družbenica... Ali tako je moralo da bude. Da jednu etapu mog života u kojoj je bila mama, tata, brat, otac mog deteta, koji su svi otišli, i moja najtananija žica, da me napusti i ona i da kaže - sada je kraj. Jedna etapa je gotova, tvoj sin je napravio porodicu, počinje nova etapa. I moraš da se okreneš i nastaviš dalje. Sada sam ja u vakumu, ali ću se okrenuti. Radovaću se Davidovom životu, koji zaslužuje da ima majku koja je vesela, kao što su sve njene pesme, kao njena karijera, koja je opstala s pesmama koje su specifične i s pesmama koje neguje malo ko - izjavila je Izvorinka.

Izvorinka Milošević
Foto: Instagram printscreen/_izvorinka_milosevic_izi

- Kako je moguće da dan pred venčanje sina milo biće ispusti svoju dušu - istakla je, a zatim i spomenula da joj je suprug bio sve i da je uz njega naučila koji put treba da odabere. I posle razvoda je patila za njim, a sada je rekla da će tako biti doživotno. U braku su bili 17 godina. 

- Uvek postoje ljubavi, ali takva, kada si ti strašno mlad i kada toliko veruješ u iskrenost i veruješ da će trajati doživotno, naoružaš se time i sve to nekoj osobi daš. Imala sam 17-18 godina, on je bio ostvaren čovek i prema meni iskren. Bio je 10 godina stariji od mene, isuviše svoj, isuviše jaka ličnost. On je bio teško bolestan, ali se nije dao, svirao je svoj omiljeni džez iako je znao da će sutradan od alkohola završiti u bolnici. Želeo je da živi tako, makar živeo 24 časa. I to ga je koštalo života - priznala je i rekla da bi volela da napiše knjigu, jer samo tamo čovek može da objasni šta mu se dogodilo u životu.

Izvorinka Milošević
Foto: Youtube printscreen/Grand Magazin Tv Grand

 

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd