fbpx
Skip to main content
JK, Džej Ramadanovski

ŠTA ĆE DŽEJ U ALEJI? Karleuša GRMI, ODUVALA argumentima - stala u odbranu POKOJNE LEGENDE!

Foto: Youtube printscreen/Zvezde Granda/E-stock
"Zato što je..."

Pevačica Jelena Karleuša nije juče prisustvovala sahrani pevača Džeja Ramadanovskog, ali je to nije sprečilo da na druge načine pokaže koliko je poštovala ovog umetnika, njegov rad i doprinos.

"SAMO DA ME JE POSLUŠAO..." Reči koje je Marina Tucaković uputila Džeju pred SMRT zalediće vam krv u žilama

"SAMO DA ME JE POSLUŠAO..." Reči koje je Marina Tucaković uputila Džeju pred SMRT zalediće vam krv u žilama

POZITIVNI NA KORONU! Viki Miljković sa porodicom u IZOLACIJI: "Virus nije nimalo naivan!"

POZITIVNI NA KORONU! Viki Miljković sa porodicom u IZOLACIJI: "Virus nije nimalo naivan!"

Pre nekoliko dana oglasila se zbog toga što joj se nije dopalo kako pripadnici sedme sile zovu Džeja, a tom prilikom iznela je veoma jasan stav.

jelena-karleusa
Foto: Srbija Danas

Ovoga puta na njenom profilu pronašli smo komentar jedne pratiteljke na Instagramu koja se sa neodobravanjem osvrnula na to što je Džej juče sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

- Pored Meše Selimovića, Andrića, Milene Dravić i mnogih kultnih velikana, Džej u Aleji zaslužnih građana? Neka je njemu večna slava, ali ovo više nema veze sa vezom. Poređenje sa tolikim, naučnicima, piscima, sportistima, glumcima, ovo je katastrofa - pisalo je u komentaru.

Odmah je usledio Karleušin odgovor.

- Zato što je bio svetli simbol jednog mračnog vremena, zato što je svojim nesvakidašnjim glasom i talentom od takve narodne muzike napravio umetnost, zato što je bio pripadnik romske zajednice koji je uspehom pobio sve rasističke i malograđanske predrasude, zato što je život posvetio humanitarnom radu, zato što ga je ovaj narod voleo više od bilo kog u vremenu mržnje i rata, zato što bi mu svako od onih koje si navela da su više vredni stegao ruku, zato što je odrastao u domu, a umro kao legenda koja je ostvila trag na Srbiju i u srcima naroda. E zato je zaslužio - zaključila je Karleuša u odbranu svom preminulom kolegi.

JK
JK
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

 

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
16 Beograd