fbpx
Skip to main content
jelena mur

U "PEVAČICI" glumi najbolju drugaricu Milice Pavlović, koja joj OTIMA SVE! O privatnom životu Jelene Grujičić se MALO ZNA - Prekinula je ŠKOLOVANJE u Americi i udata je za GLUMCA! A kako su se upoznali...

Foto: Youtube printscreen/Senorita Music
Ludo se vole!

Glumica Jelena Mur (devojačko Grujičić), imala je zapaženu ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca".

Lepa Ivanjičanka stekla je veliku popularnost nakon premijere pomenutog dela, a sada se našla u dosta drugačijoj ulozi, u novoj seriji "Pevačica".

NAJMRAČNIJA ULOGA Nataše Ninković: Glumica otkrila detalje sa snimanja serije o Jeleni Marjanović

NAJMRAČNIJA ULOGA Nataše Ninković: Glumica otkrila detalje sa snimanja serije o Jeleni Marjanović

Milica Pavlović ODBILA BJELU! Antonijević i Bjelogrlić ušli u SUKOB zbog popularne pevačice?

Milica Pavlović ODBILA BJELU! Antonijević i Bjelogrlić ušli u SUKOB zbog popularne pevačice?

Ognjen Amidžić nakon uloge u “Pevačici”: "Milica Pavlović me je dobro NAMUČILA" (FOTO)

Ognjen Amidžić nakon uloge u “Pevačici”: "Milica Pavlović me je dobro NAMUČILA" (FOTO)

Ona glumi bivšu najbolju drugaricu Ivane (Milice Pavlović), Emiliju Mladenović, koja joj je "preotela" slavu i ima jednu od zapaženijih uloga u taboloidnoj noveli.

- Ova uloga je bila izazovna na više nivoa. Sličnosti između mene i Emilije su gotovo nikakve i samim tim ovaj put sam imala drugačiji proces, nego recimo na prethodnom projektu. Takođe, muzičke partiture tokom snimanja su nešto što je zaista zahtevno, ali sam uživala. Mene moj posao ispunjava i svaki lik na kojem radim me menja i otkriva mi nešto novo - rekla je Jelena za "Čačanski glas".

O privatnom životu mlade glumice, malo se zna. Upisala je Akademiju Umetnosti u Beogradu sa 17 godina i bila je na klasi profesora Nebojše Dugalića, do tada se samo amaterski bavila glumom u rodnoj Ivanjici.

Diplomirala je 2017. godine, pa je upisala master u Americi na prestižnom Kalifornijskom institutu za umetnost (Kal arts), čiji je osnivač Volt Dizni, ali ga je prekinula zbog pandemije koronavirusa i sada živi i radi u Srbiji.

- Putovala sam sa jednim rancem 28 sati do Los Anđelesa, samo da bih došla na prijemni. Trema je postojala samo na nivou uzbuđenja zbog praćenja sopstvenog sna. To je osećaj radosti života - kazala je glumica jednom prilikom.

Tokom studentskih dana upoznala je svog sadašnjeg supruga, Stivena Mura, koji se takođe bavi glumom.

Jelena potiče iz muzičke porodice, pa joj pevanje nije strano. Taj talenat joj je i doneo ulogu u trenutno popularnoj "Pevačici".

- Svi muškarci u mojoj porodici svirali su i sviraju harmoniku i puna mi je kuća tih instrumenata. Jednog dana sam uzela harmoniku, jer mi je bilo dosadno i rešila da naučim da je sviram. Tata mi je rekao da će mi za to trebati dosta vremena, ali moram priznati da sam brzo ušla u štos. Još uvek se ne snalazim najbolje sa notama jer nisam muzički obrazovana, ali umem da sviram. Čak sam se i u jednoj sceni u "Pevačici" latila harmonike i odsvirala i otpevala jednu pesmu - ispričala je Jelena.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd