fbpx
Skip to main content
MAC

Jelena Rozga, Buba i Jala, S.A.R.S, Balkanopolis i Nevena Božović NASTUPAJU na MAC-u

Foto: Youtube Printscreen/MAC /Music Awards Ceremony
Nezaboravan provod!

Njen emotivni nastup bio je jedan od najupečatljivijih na prvom MAC-u, a sa ceremonije je ponela i priznanje za najbolju pop numeru ženskog izvođača po oceni publike za pesmu “Uzmem koliko mi daš”. Nastupila je u pratnji Tončija Huljića, a 27. januara u Štark Areni Jelena Rozga imaće samostalni nastup, i ne krije uzbuđenje zbog ceremonije koja joj je ostala u najlepšem sećanju.

Jelena Rozga
Jelena Rozga
Foto: Promo

 - MAC je vec prošle godine svojom premijerom pokazao da će to biti velika stvar. Radujem se što ću i ove godine biti dio jednog takvog produkcijski ozbiljnog spektakla. Pripremam sjajan nastup i jedva čekam 27 januar, vidimo se u Štark Areni! - rekla je ona.

Buba i Jala
Buba i Jala
Foto: Promo

Trenutno najpopularniji regionalni dvojac, Buba Corelli i Jala Brat, najavili su video porukom svoj nastup na MAC-u. Na pitanje kakav nastup pripremaju, odgovorili su da je svaki njihov nastup spontan, i nastaje kao rezultat njihovog odnosa sa publikom.

Svetski poznati sastav Balkanopolis, koji kombinuje jazz i pop muziku sa balkanskim tradicionalnim melodijama i ritmovima, priprema veličanstveni nastup na MAC-u. Njihov jedinstveni, prepoznatljivi zvuk privlači veliku pažnju kako domaće tako i svetske javnosti, a za MAC publiku najavulju spektakl:

Balkanopolis
Balkanopolis
Foto: Promo

- Balkanopolis je počastvovan pozivom da nastupi na ovom izuzetnom regionalnom događaju. Detalje samog nastupa ne možemo da otkrijemo, samo ćemo reći da je uzbuđenje veliko i da pripremamo udar kreativne energije - rekli su.

Još jedna neobična fuzija različitih zvukova dolazi od banda S.A.R.S., čiji je frontmen Žarko najavio energičan nastup na MAC-u:

SARS
SARS
Foto: Promo

- Imao sam priliku da vidim prošle godine kako je to izgledalo, barem neke segmente, i video sam da je produkcija bila fantastična. Super mi je da je i S.A.R.S bend ove godine deo te manifestacije i pripremićemo sjajan nastup, to definitivno možete da očekujete. Po prvi put ćemo imati i mi priliku da nastupamo u ovako glamuroznoj produkciji, tako da će i nama biti neobično ali lepo iskustvo u isto vreme - rekli su.

Na impozantnoj bini MAC manifestacije zablistaće i Nevena Božović, koja je sa prethodnog MAC-a ponela samo lepe uspomene ali i priznanje za najbolju elektro i alternativnu pop numeru po oceni radio stanica, za pesmu “Jasno mi je”. 

Nevena Božović
Nevena Božović
Foto: Promo

- Volim velike scene, a ovo je jedinstvena prilika nastupiti na svetskoj sceni u našoj zemlji. Konačno u korak s vremenom - rekla je Nevena Božović povodom svog nastupa i dodala:

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam deo ovakvog projekta, mislim da to nedostaje regionu, mislim da to nedostaje muzičarima, da budu na jednom mestu, da se druže i nastupaju zajedno, da pevaju uživo pre svega, i da budu na velikoj sceni - zaključila je pevačica.
 

Svoje nastupe na MAC-u do sada su najavili još i Lepa Brena, Senida, Nina Badrić, Tonči Huljić i Kaliopi, a ulaznice za događaj mogu se nabaviti na tickets.rs. 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd