Skip to main content
jelena-karleusa,-dusko-tosic

JELENINE ĆERKE SAZNALE ZA DIVNINU SMRT: Odlučili da se ODSELE, a evo GDE ĆE devojčice!

Foto: Srbija Danas
Misle da je tako bolje.

Jelena Karleuša i Duško Tošić preživljavaju najgori period u svojim životima, a sve što im se dogodilo preliva se delom i na njihove ćerke Atinu i Niku. Zbog toga su supružnici rešili da za početak devojčicama promene školu, pa su uslikani kako obilaze poznatu englesku privatnu školu na Dedinju. I Jelena i Duško smatraju da će promena okruženja prijati njihovim ćerkama, a pošto se uskoro sele i u novu kuću koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija, nova škola će im biti mnogo bliže. 

"ZAR SVI NA MOJE DETE?" Lepa Brena van sebe! Tri osobe se SRUČILE na njenog sina Stefana! (FOTO)

"ZAR SVI NA MOJE DETE?" Lepa Brena van sebe! Tri osobe se SRUČILE na njenog sina Stefana! (FOTO)

PAR SATI PRE ŠABANOVE POGIBIJE: Jela sam sa njim iz istog tanjira te noći, a onda sam ga upitala... (VIDEO)

- Duško i Jelena su rešili da ćerkama promene životno i radno okruženje zbog svega kroz šta je njihova porodica prošla. Pre svega zbog porno-skandala čiji je glavni akter bila upravo Jelena, a onda i zbog iznenadne smrti Divne Karleuše. Kako deca u godinama u kojim su Atina i Nika znaju da budu nemilosrdna, da zadirkuju i ogovaraju, Tošić i Karleuša su ubeđeni da toga u novoj školi neće biti. Naime, oni su odabrali internacionalnu školu u koju pretežno idu stranci, nastava je na engleskom jeziku, pa veruju da novi drugari njihove dece neće ni znati ko su Jelena i Duško, a kamoli šta im se dešavalo u privatnom životu - ispričao je za "Alo" izvor blizak pevačici. 

Školska godina 10.000 evra

Škola u koju će ubuduće Atina i Nika ići spada u jednu od najskupljih privatnih škola u našoj zemlji. Posluje po internacionalnom programu, nastava je na engleskom jeziku, dok se uče i dodatna dva strana jezika. Jedna školska godina iznosi i do 10.000 evra, dok se hrana i prevoz od kuće do škole i nazad dodatno naplaćuju.

Takođe, odluku da upišu ćerke u ovu školu doneli su upravo zbog lokacije na kojoj se nalazi. 

UHAPŠEN RIJALITI IGRAČ! Zaklao MAJKU i brutalno PRETUKAO baku, a branio se OVIM rečima - JEZIVO!

UHAPŠEN RIJALITI IGRAČ! Zaklao MAJKU i brutalno PRETUKAO baku, a branio se OVIM rečima - JEZIVO!

- Duško i Jelena se do kraja proleća sele u vilu na Senjaku, a nova škola se nalazi na pet minuta odatle. Unutrašnji radovi na kući se privode kraju, a Duško će boravak u srpskoj prestonici iskoristiti i za nadgledanje istih - objašnjava izvor. 

jelena-karleusa,-dusko-tosic
Foto: Srbija Danas

Poznati fudbalerće ostati u Beogradu još nedelju dana, nakon čega će se vratiti u Kinu, a plan je da mu se uskoro pridruži i Jelena sa ćerkama. 

SAMO ŠTO SE PORODILA SA PRVIM DETETOM: Našu pevačicu ostavio muž, ZNA GA CELA ESTRADA

SAMO ŠTO SE PORODILA SA PRVIM DETETOM: Našu pevačicu ostavio muž, ZNA GA CELA ESTRADA

- Jelena je otkazala sve nastupe, tako da se u potpunosti posvetila porodici. Svakoga dana odlazi na majčin grob, a nakon toga sa suprugom završava ostale porodične obaveze. Do prolećnog raspusta će biti u Beogradu, a onda će sa Atinom i Nikom otići u Kinu kod Duška. 

Deca sve razumeju

Kada je Jeleni umrla majka 3. marta, ona to nije želela da saopšti svojim ćerkama koje su još uvek male i bile su jako vezane za baku Divnu. Ipak, devojčice sada znaju šta se dogodilo, a Duško čini sve kako bi njihove ćerke što lakše podnele gubitak bake. Objasnio im je zašto im se majka nalazi u teškom stanju i devojčice su sve razumele. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd