Skip to main content
Slađa i Mimi Oro

JEZIVA SMRT POZNATE STARLETE KOD SREMA PRE 4 GODINE: Našli je MRTVU u slupanom autu - UŽASNI DETALJI pogibije

Foto: facebook printscreen/Sladjana Guduras
Podsećanje na tragičan događaj!

Pre nešto više od 4 godine, poznata Starleta Slađana Guduraš pronađena je mrtva u slupanom automobilu.

Policija je pronašla slupani "golf", bosanskih registarskih tablica, u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin. U vozilu je bilo telo ženske osobe, a policija je u početku pretpostavljala da je reč o starleti i pevačici Slađani Guduraš (27), koja je nestala šest dana ranije.

"Golf" je nađen na mestu koje je zbog gustog rastinja slabo vidljivo. Pretpostavlja se da je reč o saobraćajnoj nesreći i da je devojka sletela s puta.

Ona je od 10. decembra bila nedostupana na svim telefonima od kada se smatra da je nestala. Krenula je iz Bijeljine za Beograd, oko 18 časova je prešla granicu i od tada joj se gubi svaki trag, preneli su bosanski mediji. Policijski izvori MUP-a Srbije uradili SU dodatne provere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje. Ali na žalost, Slađana je nađena tek par dana ranije.

Guduraš je sahranjena na gradskom groblju u Srpcu. Ispratilo ju je oko 200 ljudi, uz jecaje i suze njene majke Jelke Pantić, dečka Zorana Makivića, bivših radnih kolega iz srbačkog Doma zdravlja i bivših sugrađana. Od imena sa estrade primećen je samo reper Đus sa kojim je Guduraš imala duetski hit "Silikoni i kubicu".

Slađana Guduraš se pojavila u jednoj epizodi serije "Lud, zbunjen, normalan", a karijeru pevačice počela je duetom sa Đusom.

Slađa Guduraš
Slađa Guduraš
Foto: Facebook printscreen/ Sladja Guduras

Slađana je bila još jedna žrtva nesavesne vožnje i neprimerene brzine, te stoji kao opomena svima - Ne brže od života!

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

 

 

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
starleta's picture

starleta

Nekad je bilo sramota biti staleža,a danas,ako nisi,onda si niko i ništa!

0 | 0

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd