Skip to main content
Darko Lazić

JEZIVO, DEŠAVA SE SVAKE NOĆI! Tek sad OTKRIVENO: Darko Lazić ZBOG OVE JEZE ide na dodatne terapije

Foto: TV Pink printscrren
Užas!

Darko Lazić prinuđen je da se leči kod psihijatra jer ne može da se oslobodi loših misli i košmara od teške saobraćajke koju je doživeo u oktobru prošle godine, saznaje Kurir.

Folker već osam meseci nema miran san jer mu se skoro svake noći vraćaju slike iz udesa iz kog je jedva izvukao živu glavu, te doživljava jezu kad god prilazi pored tog kobnog mesta.

- Po savetu svojih najbližih Darko je odlučio da krene na psihoterapiju kako bi savladao probleme sa kojima se suočava. Njemu se dešava da u toku dana često menja raspoloženje, napet je, nervozan, ljut. i noću ima košmare, sanja nesreću, slupan automobil, bolnicu. Shvatio je da mora da reaguje - otkriva dobro obavešteni izvor i dodaje da je pevač zapoleo proces kod jednog poznatog psihijatra.

- Lazić je pričao sa stručnim licem i već posle prvog susreta njemu je bilo bolje. Razgovor mu je veoma pomogao. Dobio je još veću želju za životom, koja mu je sad i više nego potrebna budući da njegova verenica Marina Gagić treba da se porodi za nepunih mesec dana - kaže pevačev prijatelj za Kurir.

Darko Lazić
Foto: Srbija Danas

 

+ Pošalji komentar 3 Pogledaj sve komentare
korčagin's picture

korčagin

Da sam ja uradio ono što je on napravio, do sada bih već bio osuđen. Šta čeka sud?

4 | 0
Mia's picture

Mia

Darko, pod hitno batali sve, odi kod Sveštenika, dobićeš najbolji savet, uputiće te kako da budeš normalan čovek. Naravno, AKO stvarno želiš da se promeniš.

0 | 0
Pčinjski's picture

Pčinjski

Noćna sećanja su bela, belo platno, beli sneg, beli prah.Kad se opanak popači postane Darko. Lečenje za njega postoji samo uz motiku, kopač, kramp, sekiru, vili i dati krči neku šikaru jedno tri godine.

0 | 0

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd