fbpx
Skip to main content
Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađanom

JEZIVO ISKUSTVO! Strah, noć u ćeliji... Đani i njegova supruga otkrili SVE DETALJE hapšenja

Foto: Srbija Danas
"Veoma mi je žao što se ovo desilo."

Pevač Radiša Trajković Đani, njegova žena Slađana Trajković, kao i folkerov kolega Mitar Mirić i fudbaler Aleksandar Prijović priznali su juče krivicu na saslušanju u Trećem osnovom tužilaštvu i na osnovu sporazuma saglasili se da budu osuđeni na po tri meseca kućnog zatvora.

Osumnjičeni su boravili tokom dana u kafiću elitnog hotela, družili se, ispijali pića, iako je zabranjeno okupljanje u zatvorenom prostoru, a Đani i Slađa su sada izneli više detalja o privođenju i svemu što se dogodilo u prethodna dva dana.

Đani
Đani
Foto: Srbija Danas

- Nemam pojma šta se desilo. Nigde na vratima hotela nije stajalo da je zabranjen ulaz ili da je samo za goste hotela. Odneli smo prijateljima lekove, a onda se u jednom momentu pojavio policajac i tražili su legitimacije. Pokazala sam mu i pitala ga o čemu se radi. U prvom trenutku su mi rekli: "Ništa, samo vršimo proveru". Pošto mi nisu vratili dokumenta, ponovo sam upitala u čemu je problem? Onda su mi rekli, imali ste sreće. Pitam kako to mislite? Niko od vas nije bio u izolaciji, ali pošto ste prekršili policijski čas morate sa nama u policiju. Odveli su nas u stanicu na Novom Beogradu, tamo uzeli izjavu, a potom nam rekli da moramo da idemo u zatvor jer smo prekršili mere vandrednog stanja. Nismo smeli da budemo na mestu gde je više od dvedeset ljudi, ali to nigde u hotelu nije stajalo, niti nas je neko upozorio o tome. Mislila sam da se neko šali sa nama - tvrdi Slađa.

Slađana i Radiša Trajković Đani
Foto: Srbija Danas

- Svakog posebno odvode u ćeliju. Dva dana su nas držali u pritvoru, svakog odvojeno i nismo mogli ni da se vidimo. Ali, moram da kažem, divni su ljudi, policija i inspektori. Rade svoj posao maksimalno perfektno i bez greške. Mi smo pogrešili, nismo trebali da idemo u hotel, nismo znali da je zabranjeno i da su takva pravila. Jedino što se su mi napisali kaznu u životu to je bilo za pojas i ovo sada. Nikada ništa nisam uradila loše - dodala je ona, pa nastavila:

EVO KOLIKO ĆE BITI ZATVOREN: Mitar Mirić priznao krivicu, prekršio je policijski čas! Sudija presudio

EVO KOLIKO ĆE BITI ZATVOREN: Mitar Mirić priznao krivicu, prekršio je policijski čas! Sudija presudio

ŠOK OBRT: Posle vesti da je Mile Kitić UHAPŠEN, oglasio se PEVAČ: Sa ćerkom sam u...

ŠOK OBRT: Posle vesti da je Mile Kitić UHAPŠEN, oglasio se PEVAČ: Sa ćerkom sam u...

STIŽE BEBA - FAMILIJA SE ŠIRI: Đani saznao divne vesti pre nego što su ga uhapsili

STIŽE BEBA - FAMILIJA SE ŠIRI: Đani saznao divne vesti pre nego što su ga uhapsili

- Uplašila sam se. Užaš je bila prva noć u ćeliji, ne želim nikome nikada da to doživi. Jezivo iskustvo, mislila sam da je sve ovo košmar što nam se dešava. Želim samo da što pre prođe sve i da odem kući da se istuširam, odmorim i naspavam. Nismo izlazili, niti smo imali potrebu, ovo je bilo prvi put posle mnogo dana. Svi me zovu, nikome se ne javljam. Idem kući da se odmorim. Ne mogu više sve ovo", navodi pevačeva žena, dok je Đani naveo:

- Veoma mi žao što se desilo. Neprijatno mi je veoma. Poštujem pravila i nisam verovao da ovo može da se dogodi. Tačnije nemam ni jednu kaznu, nikada nisam osuđen, niti privođen. Ovo mi je prvi put. Užaš je bilo u ćeliji. Nisam ni spavao, dve noći oka nisam sklopio. Jedva čekam da se sve ovo završi i da se vrati stari život i sve ono što je bilo pre ovog strašnog virusa. Odoh da se odmorim, ne mogu više.

JEZIVA VIDEO-ANIMACIJA: Šta korona virus radi kada jednom UĐE U ORGANIZAM (VIDEO)

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd