fbpx
Skip to main content
Hasan Dudić

Kada je video Šabanovu umrlicu, njegov brat Hasan Dudić završio u BOLNICI

Foto: TV Happy printscreen
Teška tuga.

Hasanu Dudiću pozlilo je u utorak, kada je došao ispred kuće Šabana Šaulića i na kapiju ugledao umrlicu tragično nastradalog pevača. Njemu se stanje toliko pogoršalo da je završio u Hitnoj pomoći, gde je dobio injekciju i infuziju.

Otkako je saznao da je njegov brat od rođene tetke poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, kompozitor i pevač nikako ne može da se oporavi od šoka i bola. Prva dva dana je proveo u stanu na Novom Beogradu, jer se zdravstveno loše osećao. Imao je probleme s visokom krvnim pritiskom, pa ga je sin Miki dva puta vodio u bolnicu. Ipak, kako nam je rekao kad smo ga pozvali, najgore se osećao kad je ugledao umrlicu pokojnog Šabana na kapiji njegove kuće na Dedinju.

ŠABAN NEĆE BITI SAHRANJEN KAKO JE ŽELEO Njegova unuka skrhana bolom, porodica mu NIJE ispunila VELIKU ŽELJU!?

ŠABAN NEĆE BITI SAHRANJEN KAKO JE ŽELEO Njegova unuka skrhana bolom, porodica mu NIJE ispunila VELIKU ŽELJU!?

Hasan Dudić
Foto: Srbija Danas

- Nisam imao snage da odem prva dva dana u Šabanovu kuću, bio sam potpuno slomljen od tuge za njim. Verujte mi da se mnogo loše osećam. Tek u utorak sam skupio snagu da odem da izjavim saučešće snaji Goci i bratanici Ildi, znam da im je jako teško i da im znači podrška u ovom momentu. Međutim, čim sam došao pred Šabanovu kuću i video njegovu umrlicu na kapiji, opet sam se slomio i nisam mogao da izdržim, počeo sam da plačem. Umesto da im dođem na veselje, ja se opraštam od njega - kaže Dudić plačući i dodaje:

"Želeo je da mi kupi..." Aleksandra Prijović se potrešena PRISETILA susreta sa Šabanom!

"Želeo je da mi kupi..." Aleksandra Prijović se potrešena PRISETILA susreta sa Šabanom!

- Imam problem s visokim pritiskom, to me često muči, a posebno kad se iznerviram ili kada su ovakve stresne situacije. Dok sam još bio u Šabanovoj kući, osetio sam glavobolju, znao sam da je pritisak, pa sam zamolio prijatelja da me odveze u Hitnu. Tamo su mi rekli da sam kolabirao, dali mi injekciju i infuziju, pa sam onda otišao kući. Tri puta mi je pozlilo od kada sam čuo da je moj brat poginuo, ne znam kako ću podneti ovu situaciju - priča Hasan.

Sahranili ga umesto brata

Dodatni stres za Dudića usledio je i u utorak kasno uveče, kada su ga pozvali sin i unuci, zabrinuti jer je jedna lokalna televizija objavila da je on umro. Tokom večeri je emitovano pet njegovih pesama s napomenom "In memoriam" (u sećanju) jer su zaposleni s te TV stanice verovatno pomešali Hasana i Šabana:

- Ne bih se ja toliko potresao da me unuci nisu zvali i plakali na telefon. Oni su još mali, uplašili su se za mene. Morao sam da im objašnjavam da je to greška, da je deda živ i zdrav.

Tokom noći sam dobio preko sto poziva zbog toga, valjda se pročulo. Ne mogu da shvatim da neko može da napravi toliku grešku i da ljudima nanosi bol i štetu, a da ne podnese nikakve posledice. Nisu se čak ni izvinili svojim gledaocima, kakav je to neprofesionalizam.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
16 Beograd