Skip to main content
Jelena Karleuša

Kandidat se posvađao sa SVIMA u žiriju Zvezda Granda, a onda je Marija tražila da ga IZBACE! (FOTO)

Foto: TV Prva printscreen/Zadruga
Žestoko.

Kandidat u "Zvezdama Granda" Elvin Kadrić razočarao je žiri ne samo svojim pevanjem, već i ponašanjem.

Takmičar je otpevao pesmu u muzičkom takmičenju, ali nije dobio nijedan glas žirija.

Iako se to i pre dešavalo u emisiji, njemu očigledno nije prijalo to što se desilo, a njegov izraz lica je govorio više od reči. Elvin je već učestvovao u "Zvezdama Granda", a svi su se složili da je pokvario utisak svojim pevanjem.

Međutim, žiri mu je dao drugu šansu, pa je otpevao još jednu numeru, koja je zvučala još gore.

- Izveo si pesmu kao da si na elektrošokovima, izuzetno neprijatna stvar - rekla je Marija Šerifović, a Elvin je ostao uzdržan.

- Tvoj govor tela nama govori da imaš veoma negativan stav, zid ispred sebe, negativno nam deluješ. Gledaju te milioni, a ti deluješ kao jedan nadrndani vampir - dala je Jelena dobronoameran savet, a takmičar je "upao u vatru".

- To je kad je neko siguran u sebe, moje pevanje je fantastično - rekao je Elvin.

- Ne, ne, sa tim belim puderom i crnim odelom, deluješ nervozno. Čini mi se kao da se ne slažeš sa negativnim komentarima, ali bilo je katastrofalno. 

- Pažljivo me slušaj, mi ti želimo dobro. Iz najbolje ti namere kažem, ako imaš takav stav i ponašanje mogao si da pevaš i top, ali to ne prolazi - izjavila je Karleuša.

- Ja sam pre dve godine ovde bio, meni je Marija rekla da se javim i da će mi pomoći, zvao sam i niko mi se nije javio. Je l moguće da ja nisam kandidat za pobede? Čovek koji puni sve gde god da dođe, da ovde ne dobije nijedan glas. Na mojim svirkama ima više ljudi nego kod Karleuše - rekao je on, na šta se pevačica nasmejala, ali Šerifovićeva više nije mogla da trpi bezobrazluk.

- Ti da si želeo da nađeš način da me nešto pitaš, pozoveš organizatore emisije, taj neko kaže hoće li ili neće. Ti si nekulturan i beozorazan, ovaj kandidat može da se okrene i ode odmah - rekla je Marija.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
16 Beograd