Skip to main content
Mile Bas i Kemal Malovčić

KEMAL MALOVČIĆ PONOVO U JUŽNOM VETRU! Novi hit posle 30 godina - Kemo i Mile Bas razvaljuju za kariranim stolnjakom

Foto: Youtube printscreen/StudioMMI Kemal Malovcic i Juzni Vetar
Obožavaoci presrećni!

Legenda narodne muzike Kemal Malovčić posle dvadeset osam godina ponovo sarađuje Miletom Basom, čuvenim kompozitorom u čijem je "Južnom vetru" snimio neke od svojih najvećih hitova.

Nova Kemalova pesma nosi naziv "Biba", a na Jutjubu se pojavio i spot u kojem uz Malovčića, glumi i Mile Bas. Njih dvojica sede, sasvim prigodno, u kafani, nad kariranim stolnjakom, kako tvorcima večnih kafanskih hitova i priliči.

Podsetimo, Kemal Malovčić bio je deo originalne pevačke petroke "Južnog vetra", uz pokojnog Sinana Sakića, Šemsu Suljaković, Draganu Mirković i Mileta Kitića, te je njegova nova saradnja sa Miletom Basom obradovala mnoge fanove koji pamte zlatne dane ove grupe, s kraja osamdesetih. Iako je "Biba" objavljena juče, već ima više od 10 hiljada pregleda.

Poslednji album sa "Južnim vetrom" snimio je daleke 1991. godine, a iz "južnovetrovske" radionice izašli su, između ostalog, Kemalovi hitovi kao što su "Rekla si mi da ne voliš zimu", "Okreće se kolo sreće", "Ja nisam srećan čovek", "Napijem se pa zaboravim" i drugi.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
15 Beograd