fbpx
Skip to main content
Studio

“Klupski, kabaretski i pomalo latino prizvuk” Željko Šašić o svojim novim pesmama koje će izvesti u subotu u Studiju

Foto: Skymusic
Neobična kombinacija starih hitova i premijera novih pesama očekuje vas ove subote u 23:45h u Studiju na RTS1.

Željko Šašić je snimio dve nove pesme posle dužeg vremena, koje su, kako kaže, potpuno drugačije od svega što je do sada radio. 

- Mislim da se poprilično odavno nisu takve pesme pojavile, ne znam sa čime bi ih uporedio. Imaju malo klupski, kabaretski prizvuk, latino…Meni je to izazov, i mnogo mi je drago što svi veruju u to, imao sam jako dobru podršku i mislim da će to biti dobro. - rekao je Željko povodom novih pesama Teatar i Životna koje su nastale u produkciji Skymusic Entertainment.

Osim dve nove numere, Željko će u Studiju izvesti i svoj stari hit Ona je priča života moga u novom, drugačijem aranžmanu.

Legendarni Zijo Valentino u Studio donosi splet svojih najvećih hitova: Da se rodim ponovo, Potonule lađe, Samo sklopi okice, Idu ptice selice, Volim te još i Oka tvoja dva.

Gošća Studija je i Kaya Ostojić, koja će otpevati svoj najveći hit Htela bih u novom aranžmanu, kao i obradu balade Hajde onda ništa Tijane Bogićević.

Priliku da se predstave publici, Studio daje i novim talentima, pa će ove subote svoju numeru U redu je, koja je nastala u Skymusic Entertainment produkciji, izvesti mladi pevač Milan Bujaković.

Vremenska prognoza
Clear sky
29 Beograd