fbpx
Skip to main content
Majkl Džekson

LICE PUNO OŽILJAKA, IZBODENE VENE! Otkrivena UŽASNA istina o plastičnim operacijama Majkla Džeksona!

Foto: Profimedia
Živeo je pakao.

Prošlo je deset godina od smrti kralja popa Majkla Džeksona.

BAŠ LIČI NA NJU: Ovo je majka Aleksandre Prijović, takođe pevačica! (FOTO)

BAŠ LIČI NA NJU: Ovo je majka Aleksandre Prijović, takođe pevačica! (FOTO)

Velika većina života kontroverznog umetnika bila je obeležena skandalima i optužbama za pedofiliju. Tačku na “i” stavio je dokumentarni film “Killing Michael Jackson”, koji je prikazan nekoliko dana pre godišnjice njegove smrti.

Majkl Džekson
Majkl Džekson
Foto: Profimedia

Dvojica detektiva koji su blisko sarađivali na slučaju, dr Orlando Martinez i detektiv Skot Smit, u dokumentarcu su razjasnili misterije u vezi sa obdukcijom pokojnog Majkla, piše Express.

KAD PRE? Darko Lazić pokazao tetovažu koju je posvetio svom sinu! (FOTO)

KAD PRE? Darko Lazić pokazao tetovažu koju je posvetio svom sinu! (FOTO)

Smit je otkrio da je obdukcija trajala pet sati i da je Džekson u javnosti nosio periku, jer mu je veliki deo glave bio bez kose. Godine 1984. zadobio je teške opekotine po temenu snimajući reklamu za Pepsi.

Na pevačevom telu pronađeni su brojni ožiljci od plastičnih operacija. Nos mu je zaista bio u užasnom stanju, skoro da ga nije ni imao, kako se i nagađalo u javnosti, a iza uveta je imao nekoliko ožiljaka od operacija. Takođe, njegova brada i vrat i ostali delovi telo imali su ožiljke.

Majkl Džekson
Foto: Profimedia

Pri obdukciji je potvrđeno da je Majkl bolovao od vitiliga (bolest koja izaziva depigmentaciju, gubljenje boje kože). Zatim, otkriveno je da je imao istetovirane usne i da su mu ruke bile prepune ožiljaka od igala i modrica. Pevač je patio od hronične nesanice, pa je intravenozno dobijao snažne opijate što ga je, na kraju, i ubilo.

Slavni muzičar preminuo je u 50. godini života 25. maja 2009. godine od predoziranja, manje od tri nedelje pre svog prvog nastupa u Londonu u sklopu turneje “This Is It”. Dr Konrad Mari mu je tog kobnog dana dao preveliku dozu Propofola što je prouzrokovalo prestanak rada srca i smrt.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd