fbpx
Skip to main content
Branislav Petrušević Petrući

LJUBAV POKOJNOG PETRUĆIJA VIŠE OD 30 LETA: Učestvovao u rijalitiju pre sina, a žena mu tad rekla da...

Foto: Youtube printscreen/Grand Magazin Tv Grand
Odlazak slavnog glumca iz "Indeksovog pozorišta".

Komičar, glumac i imitator Branislav Petrušević Petrući preminuo je u danas u svom domu u 65-oj godini. Sa suprugom Nadom proveo je preko 30 godina u braku, te su jedan drugom bili najveća podrška u brojnim lepim, ali i onim ne tako srećnim momentima. Iz ove ljubavi rodilo se dvoje dece, sinovi Marko i Mateja. Kako bi sprečili da im bračni život bude monoton, njih dvoje bi se često rastajali na par dana pa ponovno sastajali, dozvoljavajući tako jedno drugom slobodu kretanja i mišljenja.

Nikada ih nije bilo sramota da javno govore kako njih brak zapravo liči na komediju u kojoj se konstatno nešto dešava, ali ljubav i poštovanje uvek je bila na prvom mestu.

Branislav Petrušević Petrući
Branislav Petrušević Petrući
Foto: TV Pink printscreen/Zadruga

- Dosta smo zajedno, pravili smo pauze i po pola dana, razvodili se, sastajali, samo da bude avanturističkije, svako je imao svoju slobodu kretanja, mišljenja, ophođenja - izjavio je jednom prilikom Petrući.

Primer tome govori njihov razgovor nakon što je komičar napstio kući "Velikog brata VIP" u kojoj je boravio nekoliko nedelja. Tada su novinari Nadu upitali kako je po njoj izgledao boravak njenog supruga u rijalitiju, na šta je ona rekla:

Branislav Petrušević Petrući
Branislav Petrušević Petrući
Foto: Youtube printscreen/Grand Magazin Tv Grand/Nikad nije kasno

- Bilo je prijatno zato što je opušten, a i mi smo mu pripretili: "Nemoj tamo da nas obrukaš". Nije imao neki meč u krevetu - rekla je tada Nada, a Petrući koji je sve slušao, nije mogao da se suzdrži i u svom maniru ne dobaci neku opasku.

- Kakve veze ima i da sam imao, da sam morao preko svojih pleća to da iznesem? - glasom i manirom Radovana Trećeg pitao je Petrući, a Nada je nastavila da posmatra supruga kako objašnjava:

- Znam ja da on to ume da odglumi. Meni je tamo bilo lepo i to mi je bogato iskustvo. Čovek se uči dok je živ. I evo, sad da padnem mrtav, rekli bi ljudi: "Al’ je ovaj preučio" - poručio je tada glumac.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
11 Beograd