fbpx
Skip to main content
Tea Tairović

"DOZVOLILA SI DA TE SNIMA, A ONDA GLUMIŠ SVETICU!" Pevačica oplela po Tei nakon što je NAPUSTILA EMISIJU

Foto: Youtube Printscreen/Grand Magazin Tv Grand
Bez dlake na jeziku!

Pevačica Tea Tairović nedavno je napustila studio tokom gostovanja u jednoj emisiji, nakon što joj je postavljeno provokativno pitanje. Ovu situaciju sada je prokomentarisala njena starija koleginica Maja Nikolić.

Tairovićeva je, naime, tokom snimanja od voditelja dobila pitanje da li joj je eksplicitni snimak, o kom se naširoko pričalo, pomogao u karijeri, na šta je ona odbila da da odgovor. Malo potom upitao ju je da li može da bude sa jednim muškarcem, ili mora da ima dva partnera, što ju je potpuno razbesnelo.

Stručnjak objašnjava: Evo zašto je PROBIOTIK obavezan uz antibiotik!

Stručnjak objašnjava: Evo zašto je PROBIOTIK obavezan uz antibiotik!

SVI BRUJE O NJIMA! Nikolija i Relja PONOVO "prešli igricu" - podržala ga da se VRATI prvoj ljubavi (FOTO)

SVI BRUJE O NJIMA! Nikolija i Relja PONOVO "prešli igricu" - podržala ga da se VRATI prvoj ljubavi (FOTO)

VELIKO SLAVLJE U PORODICI RAŽNATOVIĆ - RAZLOG JE BRAK! Ceca podelila SREĆNE VESTI (FOTO)

VELIKO SLAVLJE U PORODICI RAŽNATOVIĆ - RAZLOG JE BRAK! Ceca podelila SREĆNE VESTI (FOTO)

- Tea nije mogla da veruje šta je doživela. Izgubila je kontrolu! Odbrusila je voditelju da je bezobrazan, te odmah napustila emisiju. Svi na snimanju nisu znali kako da reaguju - istakao je tada izvor za "Blic", koji se našao na licu mesta.

Maja Nikolić sada se osvrnula na ovu situaciju, te navela da ne podržava Tein potez.

Tea Tairović
Foto: Youtube Printscreen/AmiG Show

- Nikad nisam napustila emisiju, mi smo javne ličnosti, može svako da pita sve što želi. Voditelj je s punim pravom pitao kako se to desilo, a ona kaže da nema komentar. Pa što si bila deo toga?! Dozvolila da neko to snima i pusti u etar, a onda dođeš na TV i glumiš sveticu? - izjavila je Maja u emisiji "Grand magazin", pa prokomentarisala i Tein eksplicitni snimak.

- Svako pravi marketing sebi kako želi. Meni je to banalno i nisko. Nikad se ne bih bavila time. Svi znaju kako pevam i koliko trajem. Ovo je vreme skandala, ljudi su apatični, svaki dan čitamo kako neko umre i onda pored svih tih vesti dobiješ takav jedan skandal. Ne treba povezivati muziku sa banalnostima poput prostitucije i eksplicitnim snimcima. Ali, eto, postoje dve osobe na estradi koje su na taj način izgradile karijeru - izjavila je Maja i dodala:

Maja-Nikolić
Foto: Srbija Danas

- Primadone i dame poput Snežane Đurišić, Ane Bekute, Jelene Tomašević, Maje Odžaklijevske, pa i mene, nama to ne treba. Ali ne gledaju se sve žene isto zbog takvih primera. To možda mogu da očekuju od nekih mladih, novokomponovanih pevačica. Beograd, Srbija... ovo je malo tržište i ovde se sve zna. Tako da znaš od koga možeš da očekuješ takvu uslugu, a od koga samo muziku.

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
4 Beograd