Skip to main content
Marija Šerifović

"IZVALILA MI JE RAME!" Nepoznata žena POVREDILA Mariju Šerifović tokom nastupa! BOLOVI nesnosni!

Foto: Srbija Danas
Pevačica uzvratila: "Šta mislite da vam polomim zube!"

Marija Šerifović večeras je nastupila u jednom beogradskom tržnom centru, a tom prilikom zadobila je ozbiljnu povredu kada ju je slučajno udarila nepoznata žena iz mase obožavatelja.

Do incidenta je došlo kada je Marija završila nastup i želela da se fotografiše sa fanovima. Žena je tada uletela u masu i pevačicu udarila u ruku.

Marija Šerifović
M.Pavković
Foto: Srbija Danas

- Marija je u jednom trenutku sišla u publiku da se fotografiše s decom, a nepoznata žena ju je napala da se fotografišu i tom prilikom je pevačicu udarila u ruku telefonom. Povreda koju je Marija zadobila, po svemu sudeći nije naivna, ona se u nekoliko navrata žalila na bolove, pa će morati na pregled- rekao je izvor.

Mariju je gospođa izludela, zbog čega ju je besno upitala:

Marija Šerifović
Foto: Instagram printscreen/serifovic

- Ovo nije bilo u redu! Šta mislite da ja sada siđem sa bine i vama polomim zube? - besno je pitalal Marija.

Marija se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu i otkrila šta se desilo, a na snimku se može primetiti da Marija drži led na ramenu:

- Koncert je bio strava. Ja sam prvi put posle mnogo godina rešila da siđem u prve redove i pozdravim svu dečicu. I onda naletim na najneartikulisanije biće koje mi je iz "prevelike ljubavi" izvalilo rame na patos. Čekam šta će da se desi kad se malo oglasi. Narod nije normalan, izvali mi žena rame - rekla je Marija.

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd