fbpx
Skip to main content
Marina Ogrizović

ŽRTVA LAŽNOG HIRURGA "RANA MI JE PUKLA nakon OPERACIJE i krenuo je GNOJ!" Stravična ispovest Zvezde Granda

Foto:Youtube printscreen/Zvezde Granda
"Otok mi se proširio i na obraz. Jako sam se namučila, kao da je gnoj bio ispod."

Pevačica Marina Ogrizović, bivša zvezda "Granda", tvrdi da su joj nastale komplikacije nakon određenih procedura kod masera koji se predstavljao kao estetski hirurg.

Ona je kod ovog masera radila podizanje usne, ali se operacija zakomplikovala, a ona je zbog toga za pet meseci pila šest različitih antibiotika i ponovo išla na otvaranje i čišćenje rane.

Da li je vreme da pronađete novog partera? AKO OVO NEMATE U PARTNERSKOM ODNOSU VREME JE DA GA PREKINETE! 

Da li je vreme da pronađete novog partera? AKO OVO NEMATE U PARTNERSKOM ODNOSU VREME JE DA GA PREKINETE! 

PRODUKCIJA OTVORILA KAPIJU! Došao je i OVAJ TRENUTAK: NJEGOV ulazak su očekivali! Svi odmah seli za sto

PRODUKCIJA OTVORILA KAPIJU! Došao je i OVAJ TRENUTAK: NJEGOV ulazak su očekivali! Svi odmah seli za sto

"NEMA ŠANSE DA BUDEMO ZAJEDNO! Tako sam odlučio i tako će biti" Karić objavio RASKID pred MILIONIMA

"NEMA ŠANSE DA BUDEMO ZAJEDNO! Tako sam odlučio i tako će biti" Karić objavio RASKID pred MILIONIMAOPŠTE VRIŠTANJE U ZADRUZI! SAČEKUŠA U KUPATILU: Nakon što je OBEZBEĐENJE IZNELO Taru nova TUČA?

Kako ističe, jako se namučila nakon tog zahvata i zbog svega je odlučila da navodno podnese krivičnu prijavu tužilaštvu protiv njega.

- Ja sam kod njega otišla 14. septembra prošle godine na operaciju lip-liftinga. Nakon par dana od operacije rana mi je pukla, a iz nje je počeo da izlazi gnoj što znači da se inficirala. Javila sam mu se ponovo i on mi je prepisao antibiotike. Za pet meseci sam pila šest različitih antibiotika koje mi je on prepisao. Nijedan mi nije pomogao - priča Marina.

Kako dodaje, po antibiogramu se videlo da je u pitanju bakterija stafilokoka.

- Terao me je da uradim bris grla i nosa, ali je tu sve bilo u redu, pa mi je na kraju prepisao injekcije "longacefa". Ni one nisu pomogle, a dao mi je tako veliku dozu da su u Domu zdravlja jedva pristali da mi ih daju. Otok mi se proširio i na obraz. Jako sam se namučila, kao da je gnoj bio ispod. On je pristao da mi ponovo otvori ranu, a ona se opet inficirala. Kada sam ga ponovo pozvala, rekao je da je sve urađeno kako treba i da nema razloga da se to desi. Samo me je jednom posle mesec dana pitao kako mi je. Rana se sada sanirala, a ostao je ožiljak, deluje kao da ništa nije ni radio, sve je isto, samo mi je rasekao usnu da bi uzeo novac. Posle svega rešila sam da ga tužim - kaže Marina za "Informer".

 

Vremenska prognoza
Clear sky
37 Beograd