fbpx
Skip to main content
Joker poker

Meridian Joker Poker svog igrača poslao na Bali

Foto: Profimedia
Uzbudljivi put do pola miliona dinara

Vanredno stanje je prošlo, samim tim se i način života vratio u normalu. Kako se život u nekoliko prethodnih nedelja u potpunosti preselio na internet, tako se ritam svakodnevnih aktivnosti promenio - hranu smo naručivali preko interneta, kafu pili preko Skajpa, a u omiljenim igrama kladjenja i online kazina uživali na internetu, na mestu gde i počinje naša današnja priča. 

J.K. je relativno nov igrač Meridian online kazina. Avanturu igara na sreću počinje je pre par godina igrajući slot aparate i rulete u kladionicama Meridian. Igre koje su joj bile interesantne su standardne igre iz naše ponude igara, poput Where’s the Gold tj. čuvenih “dinamita”. Istražujući po Meridian online kazinu u potrazi za novim zanimljivim igrama, naišla je na Joker Poker i rešila da se oproba. Joker Poker je video poker igra koja se od uobičajenih poker igara razlikuje po tome što je na špil od 52 karte dodat jedan džoker. Nakon nekoliko „ruku“, sreća joj se osmehnula i nakon nekoliko rundi došao je čuveni Flush Royal i fantastičnih 500 hiljada dinara. 

Put do 500 hiljada dinara - u inicijalnom deljenju dobila je 2, 7, 10, A i K i da je razmišljala koje karte da ostavi. Nakon kratkog razmišljanja, odlučila je da ide na veliki dobitak jer je osetila da je to bio njen dan. Ostavila je A, K i 10 i nadala se dami i žandaru u piku. Zvezde su toga dana bile na njenoj strani i ona je uspela da dobije Flush Royal i sebi ostvari dugo čekani san!  

Primetno uzbuđenu J.K. pitali smo da li je očekivala da joj se ovako nešto desi - odgovorila nam je da ni u snovima nije mogla da zamisli da osvoji ovoliku svotu novca, i to“čačkajući” svoj telefon u dokolici. Razvejana je još jedna zabluda u vezi sa velikim dobicima, budući da igre na sreću prati glas da se nameštaju u korist kazina.

Pitali smo je takođe na šta je planirala da potroši svoj novac - otkrila nam je svoju dugogodišnju želju da poseti hramove ostrva Bali i uživa u surfovanju i lepotama prirode. Sada joj se ta želja ispunjava, i to zahvaljujući Meridian kazinu. 

Ne zaboravite da je u Meridian online kazinu u toku veliki Joker Poker i Pixel Poker turnir koji i tebi može ispuniti snove!    

+ Pošalji komentar 2 Pogledaj sve komentare
Saska's picture

Saska

Svaka mu cast! Cestitam!

0 | 0
pfc's picture

pfc

Sjajno od njih, lep provod

0 | 0

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
26 Beograd