fbpx
Skip to main content
Mika, Milena, Jelena, Eva

NJIHOVE REČI RAZBESNELE SU JAVNOST: Ove javne ličnosti podržavaju žrtve ali NE KRIVE Miku Aleksića!

Foto: Srbija Danas/Youtube printscreen/Studio B/dbtradeco/K1
Na meti javnosti!

Od kako je mlada glumica Milena Radulović nedavno ispričala svoju potresnu ispovest da ju je reditelj i učitelj s*eksualno zlostavljao godinama tokom pohađanja škole glume, vest je javnost podigla na noge.

Većina njenih kolega digla je glas i podržala mlade glumice.

"U MOM SALONU NIJE PRONAĐENO NIŠTA": Marija Bulat je oglasila povodom navodnog hapšenja zbog droge

"U MOM SALONU NIJE PRONAĐENO NIŠTA": Marija Bulat je oglasila povodom navodnog hapšenja zbog droge

ISPLIVAO SNIMAK MALOG ŽELJKA! Najmlađi Kulić porastao, pogledajte šta RADI NOĆU dok ostali spavaju! (VIDEO)

ISPLIVAO SNIMAK MALOG ŽELJKA! Najmlađi Kulić porastao, pogledajte šta RADI NOĆU dok ostali spavaju! (VIDEO)

"NEKAD ZNAM DA BUDEM SKOT!" Karleuša otkrila kako je pred Konjevićem potpuno zanemela zbog neprijatnosti!

"NEKAD ZNAM DA BUDEM SKOT!" Karleuša otkrila kako je pred Konjevićem potpuno zanemela zbog neprijatnosti!

Iako su gotovo svi osetili potrebu da stanu uz devojke koje su posle višegodišnjeg ćutanja rešile da progovore o svojim traumama i zlostavljanju, ima i onih koji dovode u pitanje njihove teške priče i na neki način staju u odbranu osumnjičenog Aleksića.

Tako su izjave glumica Jelene Tinske i Eve Ras uzburkale javnost, te su mahom naišle na osudu.

Jelena Tinska gostovala je u jednoj emisiji u kojoj je iznela svoj stav po pitanju žrtava. Njen stav nije promenila ni voditeljka koja je u šoku pokušavala Tinsku da podseti da se radi o devojčicama od 17 godina.

Mika Aleksić
Mika Aleksić
Foto: Youtube printscreen/RTS

- Kaže silovao me sedam puta. Silovao me jednom, pa sam otišla i prijavila ga u muriju, zašto ja to ne kažem mami, ako nemam odnos s njom, zašto to ne kažem drugarici, meni je to jako čudno, ja potpuno podržavam ove devojke, ali mi je sve ovo čudno - rekla je glumica i dodala:

- Sedamnaest godina - devojčice, ali ne baš, devojčice su možda sa 11 godina, 17 godina pa sedam puta silovana, ma hajde, molim vas, pa tako kažu: "Okliznuo se na koru od banane i ubo se na nož i tako 17 puta" - šokirala je Tinska.

Glumica Eva Ras iznela je, takođe, vrlo kontroverzne tvrdnje.

- Sve što mogu da kažem je da ovakva vrsta javnog linča i svrstavanja samo na jednu stranu, a da još uvek ne postoji zvanična odluka suda, mora da prestane - rekla je Eva i napomenula da ona ništa slično nije doživela tokom karijere jer je bila oštra.

Glumica nije bila upoznata ni s time da je Aleksića prijavilo više žrtava:

- Devojke se plaše, to verujem, ali oni koji pišu, oni ne. Ne znam tog čoveka, kad sam prvi put to pročitala, meni je bilo strašno. Ali ne može niko da sugeriše javnosti i narodu Srbije da je taj čovek toliko kriv, to će sud da utvrdi. Ne možemo sad zbog toga praviti linč. On ima pravo da se brani kao i devojke, a mi smo samo svedoci, a ne sudije - izjavila je glumica.

Glumica Milena Pavlović Čučilović je gostovala u jutarnjem programu, i pored toga što je pružila podršku Mileni Radulović i Ivi Iličić, istakla je i da Miroslavu Miki Aleksiću ne treba mi da sudimo. Ono što je izjavila, poprilično je prodrmalo javnost.

- Ja ne bih svu ljagu svalila na Miku Aleksića, kad bih mogla stala bih sada u njegovu odbranu. Neko treba da stane u odbranu, razumete? Zato što neko treba da stane, nismo mi ti koji treba da sudimo. Podržavam svoje koleginice i strašno je šta su doživele. Ali znam mnoge slučajeve gde su mnogi ljudi bili osuđivani pre samog suđenja, gde su ostali bez igde ikoga, niko nije hteo da stane uz njih, a na kraju se ispostavilo da nisu krivi - rekla je glumica.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd