fbpx
Skip to main content
Milena Radulović

"TU MI JE RADIO UŽASNE STVARI!" Milena Radulović odvela DEČKA na mesto UŽASA - uhvaćena ispred MIKINE ŠKOLE

Foto: Youtube printscreen/Pink.rs
Sledila se, pala mu u zagrljaj!

Glumica Milena Radulović, koja je početkom godine optužila svog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao kada je imala 17 godina, smogla je snage i odvela svog dečka na mesto gde je proživljavala užas.

Čim je u javnost iznela svoju priču, Radulovićeva se sklonila u Moskvu, gde je donedavno boravila, a nedavno se vratila u rodni Beograd, kako bi se suočila sa svojom najvećom traumom.

- Držali su se za ruke dok su šetali gradom i delovali su veoma zaljubljeno. Konstantno su se osmehivali i ćaskali, a u jednom trenutku Milenin momak je zastao kod uličnog prodavca i kupio joj cveće - počinje priču izvor i dodaje da se par dugo šetao glavnom prestoničkom ulicom, sve do trenutka dok Milena nije zastala u blizini ispred zgrade u kojoj je nekada bila Aleksićeva škola "Stvar srca".

- Delovalo je kao da se dvoumi i kao da razmišlja šta dalje da radi. Međutim, u jednom trenutku kao da je presekla i skrenula je ka školi strave koju je godinama redovno posećivala. Dovela ga je do samog ulaza u zgradu i nešto mu je samo kratko kazala. U jednom trenutku, Milena je svom momku rukom pokazala ka prozoru, gde su nekada bile učionice i tiho mu rekla: "Tamo mi je radio užasne stvari"  - priča izvor za "Alo" i objašnjava šta se dalje dogodilo.

- Na njenom licu se tada pojavila bolna grimasa, brzo se okrenula, a njen momak ju je uzeo za obe ruke i nežno je poljubio. Činilo se kao da joj je konačno pao kamen sa srca što je svom momku smogla snage da pokaže mesto na kojem je godinama trpela zlostavljanje. Nakon toga, brzo su se udaljili sa mesta u kojem se škola nalazila i otišli su svojim putem - ispričao je na kraju sagovornik.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd