fbpx
Skip to main content
Milena Vasić

Stvorio je KULT oko sebe, mnoge sam ODVRATILA od njegove škole! Milena Vasić progovorila o Miki Aleksiću

Foto: Youtube printscreen/Praktična žena
Priča koja je potresla celu Srbiju.

Nakon što je glumica Milena Radulović, pre nekoliko dana, javno iznela priču o tome da ju je čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić (68) seksualno zlostavljao, juče je isto učinila i mlada glumica Iva Ilinčić.

Nakon hrabrog poteza mladih glumica, oglasio se veliki broj kolega koje su pružile podršku, među kojima je i glumica Milena Vasić.

Milena Vasić
Milena Vasić
Foto: Youtube prinscreen/Dobro Jutro - Jovana & Srđan

- Ovo je takav šok za mene, mi smo svi iz branše evo ova tri dana u tome, svako od nas nosi to sa sobom i pokušava da svari iako se to ne može nikako svariti. Podjednako me je porazila i Ivina izjava, taj šok samo raste - započela je glumica u jutarnjem programu na Prvoj televiziji, pa otkrila gde je upoznala Miroslava Miku Aleksića kome je juče određen pritvor do 30 dana.

Miroslav Mika Aleksić
Miroslav Mika Aleksić
Foto: Youtube printscreen

- Ja sam Miku upoznala na jednoj privatnoj proslavi kod koleginice, oni su kućni prijatelji , i tad sam prvi put imala priliku da sedim sa njim, iako sam ranije slušala različite priče o njemu. Moram da podelim jedno vrlo neprijatno iskustvo druženja, vrlo agresivnog i navaletnog čoveka u svakom smislu verbalno, jednog demagoga, čoveka koji mora da bude u pravu u svakoj sekundi, da vodi glavnu reč, a sve pod velom jednog očinstva, jedne pravičnosti, patrijaharta. To je bio za mene jedan vrlo neprijatan susret, ali nije bio prvi ni poslednji put da vam neko ne prija energetski u društvu. Međutim ono što je meni ostalo u mislima tada jeste kako je takav čovek napravio toliki kult i okupio određene glumce i posle fakulteta i ostavio veliki uticaj na njih - priča Milena.

Glumica je priznala da je mnoge ljude, koji su želeli da se bave glumom, ubeđivala da ne idu u školu kod Mike Aleksića.

Ispovest Branke Katić o teroru Mike Aleksića koji je prošla: "Svaki čas mi je govorio da sam glupa!"

Ispovest Branke Katić o teroru Mike Aleksića koji je prošla: "Svaki čas mi je govorio da sam glupa!"

MNOGI SU SUMNJALI U NJEGA! Biković je ćutao do danas, a ovim oštrim rečima žestoko osudio baš njih!

MNOGI SU SUMNJALI U NJEGA! Biković je ćutao do danas, a ovim oštrim rečima žestoko osudio baš njih!

KARLEUŠA ZAGRMELA O SILOVANJU glumica: "Javna je tajna da se ucenjuju i zlostavljaju, moraju da ĆUTE!"

KARLEUŠA ZAGRMELA O SILOVANJU glumica: "Javna je tajna da se ucenjuju i zlostavljaju, moraju da ĆUTE!"

- Ja sam toliko ljudi odgovorila od Mikine škole, ja sam išla kod Bate Miladinovića, to je bio potpuno drugačiji pristup i jedan sistem. To nije bio jedan čovek, kao da je samo on najvažniji. Raspoređeni su bili i prioriteti i energija, nije bilo grubosti, meni je takav pristup bio stran. Ali moram da napomenem, Mikina škola je bila važna ali nije imala takav kredibilitet oduvek. Bilo je dosta drugih škola kad sam ja upisala FDU i to jakih škola, tako da Mikin put nije bio toliko jak. On dobija na legitimitetu kad je primljena veća grupa iz njegove škole, jako darovitih kolega, kad je ušao veći broj kolega kod njegove supruge Biljane Mašić. Ja sada ne kritikujem tu spregu njegove škole i fakulteta jer ta veza više nije bitna i više je neće ni biti, ali ono što je bitno jeste da je taj čovek uspeo da dobije kredibilitet u našoj branši, da omađija i stvori poseban poseban put za sebe - rekla je ona.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd