fbpx
Skip to main content
Milica i Aleksa Perović

"On je od stotina poruka PROČITAO BAŠ MOJU!" Luna je kruna bajkovite ljubavi Alekse i Milice Perović (FOTO)

Foto: Instagram Printiscreen/leni_wolfy
Oni su mladi, lepi, uspšeni i zaljubljeni do ušiju.

Od kada je stupio na scenu svima je odmah bilo jasno da je pred Aleksom Perovićem velika muzička karijera. Publika je prvi put imala priliku da ga vidi u takmičenju “X Factor”u kome je kao osamnaestogodišnji momak iz Kraljeva stigao do finala. Posle nekoliko godina, odlučio je da još jednom oproba svoju sreću, ovog puta se prijavio na takmičenje“Zvezde Granda”. Nakon devet meseci borbe u jakoj konkurenciji izašao je kao pobednik. Pored trijumfa, Aleksi je upravo to takmičenje donelo i veliku ljubav, pošto je baš tada upoznao ženu svog života Milicu Pajčin, danas Perović.

Da li je tačno da si pre nego što si upoznala Aleksu, muškarca svojih snova opisala baš tako. 

- Verujem u misli, vibraciju, frekvenciju ... Ceo život sam maštala o tom "nekom". Moj najbolji prijatelj, rođen istog dana kada i Aki, rekao mi je da ispišem osobine gospodina idealnog. Samo ću reći da sam napisala da mora da ima kamenu bradu kao Supermen. Ostalo neću otkrivati. Sve je onako kako sam napisala. Kada sam ga ugledala, nešto mi je govorilo: "Oho, evo ga onaj iz mašte. To je taj. To je moj muž.".

- Godinama nisam gledala televiziju, a svi oko mene pričali su o "Zvezdama Granda". Jedno veče mi je bilo dosadno, htela sam da vidim kako to izgleda i nasumično sam pustila emisiju u kojoj se Aleksa pojavio kao prvi takmičar. Poslala sam mu poruku podrške jer nisam znala za njegovo pojavljivanje u "X Factoru". Naivno sam mislila da mu je to prvo javno pojavljivanje. Aleksa je od par stotina poruka otvorio moju i dan danas tvrdi da mu se dopalo što poštujem pravopis i počeo je da me začikava. Ubrzo smo shvatili koliko smo slični, nakon dve nedelje smo započeli vezu, istog momenta smo počeli da živimo zajedno i skoro dve godine kasnije, imamo našu Lunu – počela je priču za srbijadanas.com Milica Perović.

Baš kao i Aleksin i tvoj posao je na neki način vezan za javnost s obzirom na to da si deo popularnog kanala “Yasserstain” koji je specijalizovan za edukaciju najmlađe populacije. Kolika je doza odgovornosti prisutna u tvom poslu i koliko prijaju pohvale koje dobijaš na račun svog rada?

- Odgovornost koju imam je ogromna jer su deca budućnost. Oni su sunđeri i treba biti pažljiv sa porukama koje šaljemo. Apsolutno sve primete. Maksimalno se trudim da im dam dobar primer. Pohvale jesu prijatne, ali nisu one poenta. Želim mojoj Luni u amanet ostaviti što prijatnije okruženje. Mogu ja njoj pričati šta želim, to sve pada u vodu ako nema adekvatnog primera.

S obzirom na to da ste se Aleksa i ti ostvarili u ulozi roditelja, otkrij nam kako uspevaš da uskladiš sve obaveze i kako obično izgleda jedan tvoj dan?

- Volja! Volja! Volja!Želim biti majka kakvu moja Luna zaslužuje, želim da negujem svoj brak, želim da ostvarim svoje potencijale, želim raditi na intelektualnom i duhovnom razvoju, želim biti zadovoljna svojim izgledom, a želim i da mi je dom čist i uredan. Moj dan počinje oko 7 sati. Ne razlikujem se od drugih zaposlenih majki. Kuvam, sve radim u kući, imam snimanja i sastanke, sve to preklapam sa dojenjem i pažnjom koju pružam oboma. Nisam super mama, već imam neverovatnog partnera. Aleksa radi isto koliko i ja, a ja sve postižem zahvaljujući njemu. Nas dvoje smo dva žonglera i funkcioniše. Znamo zašto to radimo i vredi. Za porodicu. Oko ponoći kažemo laku noć.

Lunino rođenje je dalo još lepšu boju vašoj ljubavi, kako ste se snašli u novoj ulozi, da li je Luna zahtevna beba i kako se tata snalazi sa obavezama oko mezimice?

- Pred kraj trudnoće sam se plašila da više nećemo imati vremena da se posvetimo našoj ljubavi kako smo navikli, a sad se sebi i hormonima slatko smejem. Glupost! Sad je ta ljubav još jača i veća, sve je lepše. Luna je najumiljatija beba koju sam upoznala. Stalno se smeje, spava celu noć, izuzetno je prilagodljiva i luda je za tatom. Mrzi da je gladna, kao i njen tata. Mislila sam da će Akiju trebati vremena da se navikne na ulogu tate, a on se ponaša kao da mu je ovo treće dete po redu. Možda je teško poverovati u to, s' ozbirom koliko godina imamo, ali sjajno se snalazimo.

S obzirom da je zbog prirode posla Aleksa često odsutan, koliko vam teško pada razdvojenost i da li kod vas postoji određena doza ljubomore jer verujem da Aleksa ima armiju obožavateljki?

- Užasno mi pada razdvojenost jer je on moj najbolji prijatelj, pa tek onda moj muž. Obožavam kada je tu, niko me ne zasmeje kao on. I dalje se nisam navikla na razdvojenost. Srećom, samo vikendi su u pitanju. Ljubomore nema, da je ima, ne bismo stupili u brak. Znamo da povezanost koju imamo ne može doći dva puta. Oboje smo sigurni u ono što imamo. Znam da me niko ne može videti kao on, a on zna da ga niko me može videti kao ja - završila je Milica razgovor za srbijadanas.com.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
5 Beograd