fbpx
Skip to main content
Mirka Vasiljević, Vujadin Savić i Kristina Kija Kockar

MIRKINA IZJAVA O POLOŽAJU ŽENE U PORODICI NAPRAVILA HAOS: Oglasili se Vujadinova mama i tata, pa Kija

Foto: Srbija Danas/MN Press
Pokrenula lavinu.

Glumica Mirka Vasiljević (28) svojom izjavom o vaspitanju svoje ćerke izazvala je polemiku na društvenim mrežama, a radi se o sledećim rečima:

U SUZAMA PRED KAMERAMA Drama u ZG zbog JK i Viki: "Iznesite me odavde kad zaplačem!" (VIDEO)

U SUZAMA PRED KAMERAMA Drama u ZG zbog JK i Viki: "Iznesite me odavde kad zaplačem!" (VIDEO)

 - Mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da zna da zaćuti kada treba, jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo, jer onda može da opstane i brak, onda možete da dobijete šta god hoćete, ali malo da sačekate. S druge strane, da kao žensko bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da, jednostavno, bude pravična kroz život i da bude srećna - rekla je Mirka.

mirka-vasiljevic,-vujadin-savic
Foto: Srbija Danas

Usledili su brojni komentari u kojima ljudi navode sledeće: da "priroda nikako nije postavila ženu kao biće koje ćuti i podmuklo procenjuje kada treba da iznese svoje mišljenje", niti "kao biće koje je podređeno", da je ovaj put trebalo samu sebe da posluša i da prećuti, "muško sam i iskreno me sramota ove izjave... Svoju ćerku tako ne vaspitavam!", i brojni drugi. Svakako, ima i onih koji dele Mirkin stav i smatraju da to baš tako treba da bude.

Legendarni napadač Crvene zvezde, Dule Savić, Mirkin svekar i otac njenog supruga Vujadina Savića (28) nije preterano želeo da komentariše te reči.

- Neću da komentarišem, gde ću ja snajku da komentarišem u novinama, nije lepo... - počeo je Dule za "Telegraf.rs", a kada je čuo šta je Mirka rekla on se zapitao - Pa šta je tu loše? Ja samo mogu da kažem da Mirka bolje zna od mene kako treba sa ćerkom, jer sam ja gajio sina.

dule-savic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Na pitanje da li kod njih u porodici važi to pravilo - da žensko mora da zna da je žensko i da treba da prećuti kada treba i tako dobije šta god hoće, te da li takav odnos ima sa suprugom, odgovorio je sledeće:

- Ne, to nema veze, supruga nije dete! To je samo moj komentar - da Mirka bolje zna kako treba sa ćerkom nego ja, jer sam ja gajio sina - ponovio je, bez komentara na to kakav je njegov stav prema ženama.

Tim povodom se na društvenim mrežama oglasila i Vujadinova mama, novinarka Marina Rajević Savić i dala snajki punu podršku.

- Dok je u našoj Srbiji ovakvih mladih žena, supruga, majki, ćerki - ima nade! - napisala je supruga Duleta Savića.

Reagovali su i poznati na Mirkine reči, a među njima je pevačica i pobednica rijalitija "Zadruga 1" Kristina Kija Kockar. Ona nije bila rečita, već je svoje mišljenje izrazila samo jednim gifom, koji govori koliko je zgrožena. 

NAUČIŠ JEDNOM RUKOM SVAŠTA DA RADIŠ! Dea otvoreno o životu posle NESREĆE, suzama, podršci... (VIDEO)

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd