fbpx
Skip to main content
Nataša

MOJ NAJVEĆI PORAZ: Nataša Miljković rekla istinu o ODLASKU IZ NOVINARSTVA

Foto: Youtube printscreen/EMISIJA BULEVAR (Official)
Sve je otkrila...

Voditeljka je nedavno ušla u petu deceniju i već sada zna čemu će se najviše posvetiti u četrdesetim godinama. Posla se, kaže, još nije zasitila i radiće ga dokle god bude mogla i želela da se bori.

Trenutno vodite emisiju "Tako stoje stvari". Budući da ste još od 14. godine pred TV kamerama, da li vam se desi da dođe do prezasićenja poslom? Kako onda prevazilazite tu krizu?

- Prezasićenje dolazi samo onda kad ne mogu da radim svoj posao onako kako bi želela. Mislim da mnoge moje kolege osećaju slično, kriza je udarila u naše planirane poduhvate. Prevazilazim boreći se, ali kada više ne mogu da se borim promeniću posao bez obzira na to što ga obavljam 25 godina. Bio bi to moj najveći poraz , ali i način da opstanem. Kreativne krize ne postoje, naprotiv, mislim da sam sad u naponu snage i volje.

Ko vam je u životu najveća podrška u teškim momentima?

- Oni koji su kad je teško od mene terali strah i sumnje. Živimo tako da me mnogi dragi ljudi savetuju da idem na sigurno, jer "takva su vremena". Moja najveća podrška su oni koji, znajući me, puštaju moj rizik i hrabre me u slučaju da pogrešim. To se odnosi na sve, od ljubavi, prijateljstva, odluka koje sam donosila u poslu ili onoga što sam govorila drugima.

OTKRIVENA TRAGEDIJA: Pevač kog svi obožavamo NAĐEN MRTAV 23. januara! Smrt skrivana do DANAS (FOTO)

Nataša Miljković
Foto: Youtube Printscreen/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Napunili ste 40 godina 20. januara. Kada pogledate iza sebe, koji zacrtani cilj ste ispunili, a koji tek treba?

- Nemam ciljeve koje bih štiklirala, imam samo onaj lepi osećaj da mogu da se ponosim svojim godinama. Nisam uzalud živela, mada nisam ni milionerka ni direktorka, niti sam na čuvenoj "Blicovoj" listi najmoćnijih.

Kako je izgledala sama proslava rođendana?

- Bila je to eksplozija sreće, pravi vulkan. Bilo je toliko ljubavi na jednom mestu, ma bilo je svega. Poslednji rođendan koji sam slavila bio je trideseti i osetila sam potrebu da najdraže ljude okupim i da im kažem "hvala" i da im kažem "izvinite što me nema toliko u poslednje vreme"... U tridesetim imamo najmanje vremena za prijateljstva, to ću menjati u četrdesetim.

Šta ste naučili sa 40 što niste znali sa 30 godina?

- Naučila sam da poštujem svoj put.

I DALJE JE BOLNO: Žika Jakšić progovorio "iskreno" o RAZVODU

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19