fbpx
Skip to main content
Anabela Bukva

MOJA ĆERKA JE BILA ŽRTVA NASILNIKA: Anabela iskreno o proživljenoj drami (FOTO)

Foto: Srbija Danas
"Gurali su je i unosili joj se u lice..."

Anabelu Atijas novinari portala "Srbija Danas" zatekli su nedavno na premijeri novog filmskog hita.

Tom prilikom pevačica je progovorila na temu vršnjačkog nasilja i istakla da je prva u redu za borbu protiv svih oblika tiranije nad decom.

I KAMEN BI ZAPLAKAO! Evo šta je Luna Đogani JAVNO poručila OČUHU, a tek da vidite njegov odgovor!

- Ja lično, hvala Bogu, nisam imala iskustva sa nasiljem. Rasla sam u neko zdravije vreme. Žao mi je što deca danas ne mogu da odrastaju bezbrižno, kao što sam ja mogla da se šetam mojim rodnim gradom u bilo koje doba dana i noći, a da ne doživim ništa neprijatno. Čak se ne sećam ni da smo se tukli, mi vršnjaci, a kamoli nešto više. Moje mišljenje je, i stojim iza toga, da su roditelji krivi za sve. Samo oni mogu da naprave od deteta tako unakaženu ličnost. Iz nekog razloga to dete je nesrećno nezadovoljno... Mi smo model našoj deci, definitivno.

SRPSKA MEGAZVEZDA IZAŠLA PRED JAVNOST I SAOPŠTILA: Moja ćerka ide kod PSIHIJATRA (FOTO)

anabela-atijas
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Anabela je iskreno progovorila o nasilju koje je njena kćerka, Nina Đogani, doživela i dala svoje mišljenje o tome kako stati na put nasilnicima.

SNAŽNA PORUKA: Maloletnik vređao Seku, a ona se obratila njegovim roditeljima - evo KAKO (FOTO)

- Javno sam podržavala "Aleksin zakon" i smatram da se delikventi trebaju kažnjavati, ne samo oni, i njihovi roditelji. Kada sam ja imala problem sa mojom ćerkom ja sam se obratila školi. Pogrešila sam što nisam roditeljima... Mnogi roditelji nisu u stanju da prihvate da im deca prave probleme i da su nasilnici. Išli su za mojom kćerkom i dobacivali joj: "Majka ti je 'ovo', otac ti je 'ono'..." Gurali su je, unosili su joj se u lice - prisećala se pevačica.

ISPOVEST BIVŠEG HULIGANA: Razbijao sam Paradu ponosa u Beogradu, a sada sam gej (FOTO/VIDEO)

anabela-atijas
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Atijasova je aktivna na društvenim mrežama. Pored velikog broja fanova, tu su i oni koji je ne vole. Mrzitelji joj redovno upućuju ružne komentare, a evo kako se ona, kao poznata ličnost i majka, bori protiv toga:

KAO SMRT: Anabela PRIZNALA koliko joj je teško pao RAZVOD od Gagija (FOTO)

- Komentari na društvenim mrežama su smešni. Tipa, imaš veliki nos... Ružno mi je da izgovorim: "Ciganko..." Moju decu učim da ih takve stvari ne dotiču. Uvek ćerku pitam da li bi ona tako nekoga komentarisala. To rade osobe koje su unakažene, imaju neki problem u životu... Uvek se vodim rečenicom: "Šta tebe toliko boli, pa diraš mene..." Ko će normalan, srećan, ispunjen, zadovoljan da druge maltretira? Moje dete je od početka naučeno da na društvenim mrežama prihvata samo poznate ljude sa kojima se lično poznaje... Prilično sam je naplašila. Sve dokumentujem i nemam problem sa njom i negativnim stranama društvenih mreža - zaključila je Anabela za portal "Srbija Danas".

UTRKUJU SE KOJA ĆE BITI BOLJA: Nove pesme samo pljušte, a na promocijama HAOS! (FOTO)ž

U okviru našeg projekta LOG OUT nasilje, koji se realizuje u saradnji sa Gradom Beogradom, a usmeren je na prevenciju i suzbijanje posledica digitalnog nasilja, u narednim mesecima imaćete priliku da se informišete o tome kako da ostanete bezbedni na internetu, na šta treba da obratite pažnju, kako da uočite zlostavljanje u digitalnom svetu i da steknete mnoštvo drugih korisnih znanja koja će pomoći da u Srbiji rastu bezbedna deca.

Podržite nas, jer zaštita dece zavisi od svih nas!

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
-0 Beograd