fbpx
Skip to main content
Dejan

NA SVETOG ILIJU: Dejan Petrović doživeo stravičnu SAOBRAĆAJNU NESREĆU, jedva se izvukao

Foto: Srbija Danas
Užas...

Trubač Dejan Petrović je 2. avgusta u Ovčar Banji, nedaleko od manastira Nikolje, doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je jedva izvukao živu glavu.

DVOJE NAJPOPULARNIJIH NAPUŠTA ŽIRI?! Tražili mu po 100.000€ da ostanu, Popović jasan: "PREVIŠE JE"

dejan-petrovic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Naime, Petrović je na povratku sa nastupa zaspao za volanom, izgubio kontrolu nad vozilom, izleteo sa puta i samo čudom prošao bez povreda.

- Ne znam koliko mi je trebalo da se oporavim od prvobitnog šoka, ali čim sam došao sebi prvo sam proverio da li mogu da pokrećem ruke i noge i onda sam lagano izašao iz kola. Kada sam se udaljio, sledio sam se od prizora jer je auto bio potpuno uništen. Pozvao sam pomoć koja se brzo pojavila i odvezen sam u bolnicu gde je konstatovano da nemam nikakvih preloma, da sam ugruvan i da sem par sitnih ogrebotina nemam nikakvih povreda. Bog i Sveti Ilija, čiji je praznik tog dana obeležavan, su očigledno želeli da živim i spasili mi život. Nemam drugog objašnjenja - rekao je slavni dubočki muzičar koji ističe da će ovaj datum slaviti kao drugi rođendan.

PEVAO SAM KOD LEGIJE VIŠE PUTA... Setna pevačeva ispovest drma Srbiju - "Kriminalci su bili mangupi"

dejan-petrovic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Bio sam na korak od smrti, ali sam preživeo i želim da ovo iskustvo podelim sa drugima da ih upozorim da je dovoljan samo trenutak da izgubite život ili ugrozite tuđe živote. Mi muzičari smo posebno ugroženi jer često prelazimo velike relacija, vozimo umorni i neispavani. Pa pogledajte bez koliko smo umetnika ostali u saobraćajnim nesrećama. Ja sam, hvala Bogu, izbegao da budem jedan od njih, a posle svega sam čak razmišljao i da li da uopšte pričam o nezgodi. Zato se i nisam oglašavao prvih dana. Međutim, shvatio sam da dugujem drugima da im svojim primerom skrenem pažnju da je život najdragoceniji i da treba učiniti sve da ga ne ugrozimo - ističe Petrović, koji zbog svega ipak nije otkazao obaveze pa će tako sa svojim „Big Bendom“ nastupiti u četvrtak na Saboru trubača u Guči.

Borba protiv Rite i Zeda je ostavila traga - evo kako sada izgledaju junaci "Moćnih rendžera"

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Fog
-0 Beograd