fbpx
Skip to main content
Nada Topčagić

Nada Topčagić, nakon dugogodišnjeg ćutanja, progovorila: "Dolazili su kod mene, a ja sam ODBILA!"

Foto: Youtube Printscreen/Sanja Marinkovic
Morala je nešto i kolegama da prepusti.

Poznata folk pevačica Nada Topčagić (67) bila je jedna od najvećih zvezda osamdesetih godina, kada je skoro svake godine izdavala novi album. Ona se sada osvrnula na svoju bogatu karijeru i otkrila da je, iako je nizala hitove, odbila veliki broj pesama po kojima su njene kolege postale poznate.

Za ISPUNJENJE SVIH ŽENSKIH SNOVA potrebno je OVO

Za ISPUNJENJE SVIH ŽENSKIH SNOVA potrebno je OVOZAPALILA INTERNET! Jelena Karleuša u minijaturnoj zelenoj haljini, muškarcima neće biti dobro (FOTO)

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Tanja Savić trpela PONIŽENJE, Dušan je varao sa koleginicom iz Granda! (FOTO)

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Tanja Savić trpela PONIŽENJE, Dušan je varao sa koleginicom iz Granda! (FOTO)

- Hitovi su prvo dolazili kod mene, ali sam ja mnoge odbila. Meni su sve nudili jer sam ja tada bila, da ne kažem, broj jedan. Ljudi ne bi verovali koje su sve pesme bile kod mene - rekla nama je Nada, a onda je odlučila da otkrije koje pesme je imala ispred sebe pre nego što su došle do njenih kolega i koleginica.

- Na primer, pesma "Mezimica" od Lepe Lukić, pa pesma "Šta će žena sama u kafani", to mi je Braja nudio. Pa "Tako mi nedostaješ", koju peva Miroslav Ilić, koji se ljuti kad ja to pričam, a ja sam njemu dala tu pesmu i "Pozdravi je, pozdravi". Malo je falilo da odbijem i "Jutro je" i "Treba mi rame tvoje", a kroz tu pesmu su me zavoleli svi. Sijaset hitova je prošao pored mene. Odbila sam i pesmu "Da zakopčam jeleče", koju peva Zorica Brunclik. Ali ne žalim se, stvarno, mislim da sam dobro izabrala svoje pesme - tvrdi Točagićeva.

PSIHO TEST: Japanska psihološka igra otkriće TAJNE delove vaše ličnosti kojih niste ni svesni! (VIDEO)

Imate problem sa kožom? Uz ovaj NEVEROVATAN TRIK rešite se AKNI zauvek!

Imate problem sa kožom? Uz ovaj NEVEROVATAN TRIK rešite se AKNI zauvek!

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd