fbpx
Skip to main content
Slađa Delibašić, Dado Polumenta, Goca Tržan

PUKLA LJUBAV DOK SI REK'O KEKS! Ovo su najkraći brakovi na našoj estradi - neki su trajali samo par meseci

Foto: Youtube printscreen/IDJTV/TVDR/Red TV
Završilo se i pre nego što je počelo.

Sve poznate ličnosti su ulaskom u šoubiznis svoj život medijima servirale na tacni, tako da je njihov emotivni život oduvek intrigirao ljude i budio u njima znatiželju. 

Mnoge naše zvezde imale su turbulentan život, pa su se njihovi brakovi veoma brzo završavali razvodom.

 

 

 

Mnoge javne ličnosti nisu dugo izdržale u bračnim zajednicama. Iako su tvrdili da se ludo vole ipak nisu uspeli da očuvaju svoj brak.

Razlozi njihovih razvoda bili su raznorazni, od preljuba, skandala, do prostog neslaganja među supružnicima.

Ovo su neki od najkraćih brakova na domaćoj estradi.

1. Marijana i Lotar Mateus

Marijana Mateus se za nemačkog fudbalera Lotara Mateusa, koji je 10 godina stariji od nje, udala 2003. godine. Bračna idila trajala je svega 4 godine, a razlog njihovog razlaza bila je Mateusova veza sa tada dvadesetogodišnjom ukrajinskom manekenkom Kristinom Lilijan.

Do zvaničnog razvoda braka došlo je tek 2009. godine. Prema pisanju medija Marijana nije bila zadovoljna odštetom koju je dobila od bivšeg supruga, te se postupak stalno odlagao.

2. Goca Tržan i Ivan Marinković

Pre nekoliko godina Goca je okončala brak sa Ivanom Marinkovićem koji je trajao četiri godine. Nakon razvoda Marinković je izjavljivao da je prekinuo svaku komunikaciju sa bivšom suprugom, dok je pevačica Ivanu zamerala da njihov razlaz zloupotrebljava kako bi prikupio medijsku pažnju.

3. Slađa Delibašić i Milan Pejović

Slađa je nedavno sklopila brak sa 15 godina mlađim Milanom Pejovićem u nadi da prevelika razlika u godinama neće predstavljati problem. Nakon nepunih godinu dana došlo je do razvoda, jer on nije imao razumevanja za njenu preveliku ljubav prema deci i unucima.

4. Leontina i Filip Pat

Tromesečna veza između pevačice Leontine i violiniste Filipa Pata 2009. godine krunisana je brakom, ali je već 2012. godine brak okončan.

U medijima su često kružile su glasine da u njihovom braku postoji dosta problema, ali su ih pevačica i violinista često demantovali. Kao jedan od razloga za kraj ovog braka mediji su navodili i Filipovu potencijalnu vezu sa pevačicom Saškom Janković.

Međutim, najzanimljivija dešavanja su se odigravala nakon razvoda. Filip je optužio Leontinu za otmicu njihove trogodišnje ćerke Lucije, jer je pevačica, bez njegovog pristanka, napustila zemlju sa ćerkicom.

5. Ognjen Kajganić i Aleksandra Jeftanović

Voditeljka i rukometaš tokom dve godine braka toliko su retko bili viđeni u javnosti da njihove zajedničke slike skoro i da nema. O razlozima razvoda nisu ni govorili. Njihova česta razdvojenost zbog karijere je verovatno jedan od razloga kako je navodilo okruženje.

6. Dunja Ilić i Saša Grujić

Dunja Ilić je šokirala domaću javnost kada je objavila da se udala za Sašu Grujića iz Vranja, za kog niko do tada nije čuo. U roku od nedelju dana od kako su se upoznali usledila je veridba, a u narednih mesec dana svadba. Nakon mesec i po dana braka Ilićeva se razvela.

7. Dado Polumenta i Selma Mekić

Dado i Selma su brak sklopili 2012. godine u Novom Pazaru, po islamskim običajima, ali se on nije dugo potrajao. Nakon samo pet i po meseci braka, pevač se razveo od svoje supruge, učiteljice veronauke Selme.

Kako su mediji tada pisali, razlog njihovog razlaza bio je pevačev povratak izlascima, noćnom životu i fotografisanju sa nepoznatim devojkama.

8. Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Danijel Alibabić je, svoju sada već bivšu suprugu, Jovanu Nikolić upoznao u rijalitiju "Farma". Njih dvoje su tvrdili kako su zaljubljeni, a razišli su se nakon samo nešto više od tri meseca zajedničkog života.

Jovana je u svom saopštenju upućenom medijima rekla kako je Danijel homoseksualac, dok je on za nju govorio da je divljakuša bez manira.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd