Skip to main content
Tom Džons

Najveći zavodnik među pevačima danas ima skoro 80 godina i U KUPAĆEM IZGLEDA OVAKO: Spavao je sa preko 250 žena, a OVO mu je nova devojka

Foto: Profimedia
Godine su učinile svoje!

Ovih dana slavni zavodnik uživa u Kanu, a evo kako izgleda u kupaćem sa 79 godina.

Za javnost on je imao skladan brak sa jednom ženom skoro 60 godina, ali ondaje isplivala istina o ovom pevaču. Tom Džons je u brak sa Lindom ušao kada su oboje imali 16 godina, a pre toga su četiri godine bili u vezi. 

- Linda je ljubav mog života, to se ne menja, iako ne izgleda kao nekada. Ni ja ne izgledam kao što sam nekad izgledao, ali se trudim da dam najbolje od sebe. Ona je izgubila onaj sjaj - rekao je Tom svojevremeno.

Tom Džons
Tom Džons
Foto: Profimedia

Ipak, uprskos toj opasci, Tom kaže da joj je posvetio svoje najlepše pesme i životne trenutke. Ipak, muzička zvezda švrljala je sa strane - po sopstvenom priznanju, spavao je sa preko 250 žena, a iz toga ima i jednog vanbračnog sina kog nikad nije priznao.

U pitanju je Džonatan Berkeri koji pokušava da se probije u svetu muzike. Džonatan pokušava da se probije u svetu muzike, a umetničko ime mu je Džon Džons. Oca, Toma Džonsa, nikad nije upoznao niti se sa njim čuo telefonom, dobio od njega rođendanski poklon. Ipak, i dalje se nada da će Tom (77) jednom ipak poželeti da ga vidi.

- Voleo bih da sa njim pričam o običnim stvarima, o tome šta nam se dešava u životu. Voleo bih da ga vidim dok nije prekasno - kaže Džonatan medijima. Ipak, po svemu sudeći, to će ostati pusti san.

Džonatan je inače plod kratke veze koju je Tom imao sa 47 godina sa manekenkom Ketrin Berkeri koja je tada imala 24 godine. Upoznali su se oktobra 1987. godine, a on je u to vreme bio oženjen. Pozvao ju je na svoj koncert veče kada ju je upoznao. Posle koncerta otišli su na večeru pa u hotel. Tri meseca kasnije je Ketrin saznala da je trudna. Okrenula je broj Tomove kancelarije gde je dobila sledeći komentar:" To ti je šoubiznis, draga. Uradi ono što moraš".

Tom Džons
Tom Džons
Foto: Profimedia

Džonatan je na svet došao juna 1988. godine, a Tom, koji je sam priznao da je spavao i sa po 250 žena godišnje na vrhuncu svoje slave, negirao je očinstvo. Stvar je izašla na videlo 2008. godine kada je konačno to priznao.

Sud mu je odredio da plaća alimentaciju od 1.700 funti mesečno za prvih 18 godina Džonatanovog života, što je za njega zanemarljiv trošak ako se uzme u obzir da je slavni pevač "težak" 155 miliona funti. Alimentaciju je pristao da plaća, ali Džonatana nikada nije priznao.

Tom je rekao da će plaćati alimentaciju ali da "ne želi kontakt sa sinom". Kako kaže, to je bilo neplanirano, i zato ne oseća potrebu da se zbliži sa njim.

- Da sam to planirao, uradio bih više za njega u finansijskom smislu. Ali on je došao neplanirano. Prosto sam pao na zavođenje njegove majke - objasnio je pevač.

Nakon Lindine smrti, Tom je prošle godine ušao u vezu sa Prisilom Prisli (74).

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd