fbpx
Skip to main content
Megan Markl

NAPUSTILA PALATU, ZADRŽALA AROGANCIJU! Megan Markl zahteva da radi samo sa NAJVEĆIM režiserima!

Foto: Profimedia
A šta oni misle o tome?

Megan Markl odlučila je da se vrati glumi, ali želi da radi samo sa režiserima sa A liste, kako bi bila sigurna da će dobiti ulogu posle koje će je kritičari ozbiljno shvatiti.

"NOVAC KOJI SEDI NA MOM RAČUNU..." Karleuša otkrila u kakvoj je FINANSIJSKOJ situaciji, sve zbog KORONE!

"NOVAC KOJI SEDI NA MOM RAČUNU..." Karleuša otkrila u kakvoj je FINANSIJSKOJ situaciji, sve zbog KORONE!

Bivša zvezda serije "Suits" zabrinuta je da će kritičari biti posebno oštri prema njoj posle povratka pred kamere, pa želi da bude sigurna da će na njenom prvom glumačkom projektu posle napuštanja kraljevskih obaveza raditi režiser "pravog kalibra".

Iako je dosad dobila mnogo ponuda, Megan smatra da je većina njih "otrcana i njoj ispod časti", kažu izvori. 

Megan Markl
Megan Markl
Foto: Profimedia

"Megan je svom timu jasno dala do znanja da će raditi samo sa režiserima A liste, ali ne razume da to ne mora nužno da znači da oni žele da rade s njom. To bi mogao biti vrlo dugotrajan i mučan proces, jer Megan želi da kontroliše svaki aspekt bilo kog projekta na kojem radi", kaže izvor za Dejli Mejl.

Inače, Hari i Megan su se u martu iz Vankuvera preselili u Los Anđeles, a mnogi smatraju da je razlog tome upravo Meganina želja da se vrati u glumački svet. Njen prvi posao posle osamostaljenja (ona i njen suprug princ Hari napustili su obaveze prema britanskoj kraljevskoj porodici) bio je Diznijev dokumentarac o slonovima u kojem je pozajmila svoj glas, a koji je izašao 3. aprila.

 

JEZIVA VIDEO-ANIMACIJA: Šta korona virus radi kada jednom UĐE U ORGANIZAM (VIDEO)

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd