Skip to main content
Nikolina Pišek

NE, NEMOGUĆE! Posle SKANDALA na srpskoj televiziji Nikolina je NESTALA SA SCENE! A DANAS...AUUH

Foto: TV Prva printscreen/Saša Džambić
Kako vam izgleda!

Kako se nekada pisalo, voditeljka Nikolina Pišek navodno je dala otkaz na Prvoj srpskoj televiziji jer nije želela da vodi emisiju "Ekskluziv" na srpskom jeziku. Ali, pre toga, svi smo prisustvovali skandalu kada je Goca Tržan demonstrativno napustila Nikolininu emisiju jer nije želea da odgovara na pitanja o svom bivšem mužu.

Prisetimo se toga!

Danas Nikolina se vraća na televiziju u Srbiju, čini se, lepša nego ikad!

Novi kviz "Soba sreće", koji kreće, sutra, u sredu, u 21h, na Hepi televiziji, pokazaće mnogima da sa malo znanja i nešto sreće može da se osvoji vredna nagrada.

Nikolina Pišek, koja će Ivanu Baueru biti podrška u vođenju kviza kaže daće sve od sebe da pomogne takmičarima da se izbore sa tremom, koja se neminovno pojavi i kod najiskusnijih takmičara. Ona će, tvrdi, atmosferu da učini mnogo prijatnijom, nego što je to slučaj kod drugih kvizova.

- Ne bih smela da se prijavim za kviz, jer msilim da bih se izblamirala – iskrena je Nikolina Pišek. - Kvize je I lak i težak. To su ona pitanja koja su naizgled laka, ali kada trebaš ponuditi odgovor, nikako se ne možeš tocno setiti. Kad čuješ odgovor, prva pomisao je - pa znao sam to!

Nikolina Pišek
Nikolina Pišek
Foto: Promo

Eto, takav je to kviz.

Dok se Nikolina Pišek oslanja na iskustvo Ivana Bauera, domaćina kviza “Soba sreće”, I veruje da će baš od njega naučiti male tajne uspeha, on se podjednako raduje se što će mu ona pomagati, jer je smatra vrednom I profesionalnom.

-Većinom sam radio solo, ali se radujem što će uz mene biti Nikolina – kaže Bauer. – Video sam koliko je posvećena poslu na snimanjima, pa ćemo se sjajno dopunjavati I gledaoci će videti neverovaran odnos pozitivne energije među nama.

Na pitanje: šta je bitnije u kvizu „Soba sreće“ – pokazati zavidno znanje ili se dobro zabaviti, Nikolina Pišek odgovara:

Nikolina Pišek
Nikolina Pišek
Foto: Promo

-Blesavo je reci došao sam se samo zabaviti, pobeda nije važna. Naravno da svako voli pobediti i pritom nešto i zaraditi, da potencijalni ugled međju komšijama niti ne spominjem. Ali, dobro je I zabaviti se. Pozivam sve koji se dvoume da se opredele I prijave za ovaj kviz. Možete samo da se zabavite I zaradite. Ako vam postane neprijatno, tu smo Ivan i ja da to ucinimo manje bolnim i više zabavnim. Za vas i gledaoce.

Uz malo truda, takmičari, ali i čitave porodice osvojiće vredne nagrade. Kviz je rađen po licneci Global Agency, a originalan naziv je Lucky room.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
10 Beograd