fbpx
Skip to main content
Miloš Biković

NEĆE DA ĆUTI! Bivša devojka Miloša Bikovića iznela SKANDALOZNE optužbe: "UNIŠTIO je svaku ženu sa kojom je bio"

Foto: Instagram printscreen/bikovic
Iznela u javnost sve što je tišti!

O privatnom životu Miloša Bikovića se jako malo zna, veze koje je imao sa mnogobrojnim devojkama pucale su iz nama nepoznatih razloga, a on nikada nije želeo da priča na tu temu, međutim neko drugi želi, a to je mlada Arina, ruskinja sa kojom je glumac nedavno raskinuo.

U javnosti su se prvi put zajedno pojavili početkom maja, na partiju magazina „InStyle“ u Moskvi. Kako su otkrili izvori bliski popularnom glumcu, upoznali su se u oktobru, a ljubav je buknula istog časa. Međutim, nešto je pošlo po zlu. Ako je verovati Arininom Instagramu, juče je na ovu romansu stavila tačku.

Evo KO JE i čime se bavi Lečićeva devojka: Bila mu je najveća podrška kada je osumnjičen za silovanje

Evo KO JE i čime se bavi Lečićeva devojka: Bila mu je najveća podrška kada je osumnjičen za silovanje

TOMOVIĆ TUKAO MIKIJA, VUK MOB SE UMEŠAO!? Pčelar pričao o TUČI pa nazvao Vuka klošarom

TOMOVIĆ TUKAO MIKIJA, VUK MOB SE UMEŠAO!? Pčelar pričao o TUČI pa nazvao Vuka klošarom

NIŠTA OD BEBE: Džordž i Amal Kluni demantovali glasine o trudnoći

NIŠTA OD BEBE: Džordž i Amal Kluni demantovali glasine o trudnoći

- Skoro godinu dana nisam živela svoj život, jer sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Važno je bilo razmišljati o njegovom liku, ugledu, reputaciji (to mu je najvažnije, ali nažalost, slika koju vidite na ekranu ne odgovara stvarnosti, što je posebno strašno kada ta osoba na svakom koraku pominje Boga). Do poslednjeg trenutka nadala sam se da postoji nešto ljudsko u njemu. Ali, 31. jula sve se potpuno raspršilo. Ponašao se veoma grubo. Kada se prvi put pojavila informacija da smo zajedno, moj predlog bio je da kažem kako nemam veze s tim, da ne bi bilo problema. Rekao je: „Ne, to bi onda išlo protiv nas i naše veze. Mediji su nas već primetili, nećemo se više kriti.“ Kada se sve otkilo, njegove reakcije i ponašanje prema meni potpuno su se promenili. Jednostavno ne reaguj, ništa ne odgovaraj, ne brini. Tako sam i radila. Slušala sam sve što mi je govorio. Ali, od danas više sebe ne zovem njegovom devojkom i neću više da se mešam u to. Lakše mi je da objasnim situaciju, da ne bi bilo nagađanja i pitanja. Da mi na adresu stižu poruke od nepoznatih ljudi da će me ubiti, da ću umreti, da čitam razne vrste uvreda – umorna sam od toga. Samoživost ovog čoveka prešla je sve granice. A te vrednosti o kojima priča, on za njih ne zna, vidi samo sebe, ne poštuje vreme, trud, zdravlje drugih ljudi. Pogotovo onih iz neposredne blizine. Osećaj odgovornosti i krivice za njega je najgori, jer ga guši. U tim momentima ne možete da mislite o sebi, o svom komforu i svom ja. Životne situacije koje su se dešavale razotkrile su ga sa svih strana - stoji u objavi njegove više koju je objavila na svom Instagram profilu.

Mlada Arina je pored toga objavila i zajedničku fotografiju sa Milošem.a pratioci su joj ostavljali reči podrške.

- "Otvorila si nam oči","On je čovek sa dva lica koji je uništio svaku ženu s kojom je bio", "Da li je na pomolu nova verzija slučaja Džonija Depa i Amber Herd" - tek su neke od komentara koji su se našli ispod objave, a glumac se ovim povodom nije oglašavao još uvek.

TAČNA CIFRA KOJU JE PRODUKCIJA OBEĆALA MIKIJU: Pčelar priznao na koji IZNOS je potpisao ugovor

TAČNA CIFRA KOJU JE PRODUKCIJA OBEĆALA MIKIJU: Pčelar priznao na koji IZNOS je potpisao ugovor

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
17 Beograd